Virtuele open water wedstrijden schot in de roos

In samenwerking met Sporttijden is het concept van virtuele open water wedstrijden gestart! Deze zomer hoeven openwater liefhebbers het competitie-element niet meer te missen. Deel jouw trainingsresultaten en vergelijk die met andere deelnemers aan de Virtual Openwater Swims!

Vorige week hebben al ruim 100 zwemmers en zwemsters de spits afgebeten met de virtual swims van Bodegraven en Leiden. Deze week kun je deelnemen aan de onderdelen van Anna Paulowna. De komende weken komen meer wedstrijden online op het speciaal hiervoor ingerichte platform van Sporttijden.

Het concept is ontwikkeld om sporters in de wedstrijd loze zomerperiode toch uitdaging en competitie te bieden. Deze vorm is tevens een laagdrempelige manier om kennis te maken met openwater zwemmen en het staat dus open voor sporters van alle niveaus.

Deelnemers kunnen zich kosteloos inschrijven voor verschillende afstanden. Je zwemt deze op je eigen favoriete trainingslocatie, voorzien van een gps-tracker op je telefoon of met je smartwatch.

Meer informatie is terug te vinden op de KNZB-website.