U bent hier

KNZB / TOWZ

voor vragen betreffende de reglementen e.d.

Nieuwe startprocedure

Forums: 

Startprocedure
Er ligt momenteel een voorstel voor het wijzigen van de startprocedure. We zien graag dat alle Open Water wedstrijden dit seizoen al werken volgens het nieuwe voorstel:

openwaterboek

Forums: 

Sinds dit jaar in de webkalender van de knzb. die kalender was al een drama en onoverzichtelijk, nu moet je elke link nog apart aan gaan en doorklikken ook nog.

Is het mogelijk gewoon het originele OW boek terug te krijgen? in 1 oogopslag overzichtelijk...

Startkosten Rotterdam

Forums: 

Zou de wedstrijd Like 2 Swim uit het klassement kunnen worden geschrapt.

De voor open water zwem wedstrijden exorbitant hoge startkosten zijn op z'n zachtst gezegd belachelijk. 28 euro 50 voor 1 start bij een event dat voor het eerst gehouden wordt en nog geen enkele garantie op kwaliteit kan bieden.

Experiment samen starten zonder masters

Forums: 

Beste Masters en open water zwemmers.

De taakgroep open water zwemmen heeft besloten een experiment te houden waarbij tegelijkertijd meerdere leeftijdscategoriën en meerdere afstanden tegelijk zullen starten.
Zo willen zij zoveel mogelijk tegelijk laten starten, zoals bijvoorbeeld de 2km senioren tegelijk starten met de 1km masters, 1km junioren en 500m minioren.
Los van de organisatorische aspecten is dit ook sportief niet wenselijk.
Bovendien zijn er ook reglementen die niet toestaan dat masters starten met andere groepen en minioren met oudere zwemmers.