Bedankje van Hans Koster

Wat veraat door drukke werkzaamheden publiceer ik het bericht van Hans Koster n.a.v. de training die hij in het Sijsjesbad in Huizen organiseerde:

Beste zwemmers,

Bij deze wil ik jullie allen bedanken voor de geweldige ochtend welke ik heb ervaren.Ik keek 1 min. na de start naar het bad.........geweldig die hoeveelheid zwemmers........zoooooo mooi om te zien.

Het mooie weer was zeker debet aan het slagen, maar gezien jullie enthousiasme voorgaande jaren is dit mooi meegenomen, maar bepaald zeker niet het al dan niet slagen.

Wat mij speciaal goed doet is dat er zwemmers tot ongekende prestaties zijn gekomen. B.v. de inschrijving voor 50x100 te doen, maar "gewoon"100x100 zwemmen, dat is dus.......10 km !!!!

Wij hadden 82 zwemmers. Alle banen lagen "vol" en geen enkele wanklank. 

Wat kan sport toch geweldig zijn.Nogmaals dank voor jullie deelname. Ik hoop echt op jullie aller deelname volgend jaar. Dit was de 7e editie. Ik beloof jullie dat de 10e speciaal wordt.

Rest mij nog om jullie te attenderen op de 4e Gooimeer-race (1e van het nieuwe open water seizoen) op Zondag 10 juni 2018. Wij organiseren gelijktijdig met de 33e triathlon Huizen. Het zwemmen van deze triathlon is geïntegreerd binnen onze ow-wedstrijden. Kijk verder op NOWW.NL.

Groet, Hans Koster 

======

Uiteraard bedanken wij als zwemmers Hans voor deze vroeg in het seizoen geplaatste gelegenheid om lekker in de buitenlucht te trainen en danken hem voorde geweldige organisatie.