Online OpenWater Meeting

We zitten in uitdagende tijden. De zomerperiode komt langzaam dichterbij en daarbij ook de OpenWater Wedstrijden. Daarbij ook de vraag wat gaat er gebeuren met de wedstrijden.

Bij elkaar komen en overleggen is op dit moment door de overheidsmaatregelen even niet mogelijk. Toch denk ik dat het heel belangrijk is om met elkaar in gesprek te zijn om de huidig situatie te bespreken en wat dit betekend voor de wedstrijden.

Daarom heb ik het initiatief genomen om iedere week een online meeting op te zetten met organisatoren van wedstrijden. Iedere week laten we een aantal topics voorbij komen en kunnen we zaken die op komen bespreken. Geen uren lange gespreken, maximaal 1 tot 1,5 uur.

Afgelopen week hebben we de eerste online meeting gehad welke wat rommelig starte, maar later kwammen er toch wel goede gespreken op. Dit gaan we doorzetten, heb je interesse om deel te nemen, meld ja aan via de datumprikker: https://datumprikker.nl/p3xxqjpfbmgr8ut3

iedereen die er voor die dag in de DatumPrikker staat ontvang op de dag van de meeting een uitnodiging om deel te nemen.

Heb je topics die besproken dienen te worden, mail ze dan naar info@sporttijden.com.

 

Als laatste wil ik melden dat ik dit doe zonder dat er belangen voor Sporttijden in zitten. Ik heb dit op gezet omdat ik bij vele organisaties kom en daarom vindt dat ik dit initiatief moet nemen.