Wedstrijdadvertenties en "open water boek"

Veel mensen zoeken de advertenties, zoals die jaren in het open water boek stonden.
Ze zijn er nog wel maar niet meer verzameld in één document.

Er is een landingspagina met advertenties bij de KNZB beschikbaar >>> hier <<<. Nog niet alle advertenties zijn beschikbaar en door klikbaar. Dit volgt zodra de organisatie deze aanlevert.

NOWW en General Data Protection Regulation (GDPR)

General Data Protection Regulation (GDPR) link. Daar moet elke publieke website, die persoonsgegevens verzamelt, vanaf 25 mei aan voldoen.

Startlijsten Brakeboer Trofee 2018

Startlijsten Brakeboer Trofee 2018

In de bijlage vind u het volledige programma met startlijsten voor a.s. zondag.

Workshop Ronald Stolk bij Ter Rede van Hoorn

Datum: 
vrijdag, 20 juli, 2018 - 18:15

Beste zwemvrienden,

Leuk nieuws!

Ronald Stolk (Bondscoach open water zwemmen Nederland) geeft morgen twee workshops bij Ter Rede van Hoorn. 

Om 11:00 en 14:00 uur kunnen alle zwemmers en coaches de workshop bijwonen in de zwemmerstent!

Tot dan en groet!

Heerjansdam belangrijkste kandidaat ONK Open Water zwemmen

Met het vervallen van de Bosbaan als locatie voor de ONK Open Water zwemmen op 28 en 29 juli, zijn de KNZB en haar organisatieteams druk bezig om een alternatieve locatie te vinden. Uitgangspunt is dat hetzelfde weekend wordt gebruikt. 

Gisteren werd bekend dat in het water bij De Bosbaan blauwalg is aangetroffen en daar de ONK zodoende niet gehouden kunnen worden. Ter Rede van Hoorn, Het IJ (Gaasperplas) en Heerjansdam hebben daarna hun hulp aangeboden. Het is zeer bijzonder dat meerdere organisaties op zo’n korte termijn in willen springen. 

Programma en startlijsten Ter Rede van Hoorn

Het programma voor Ter Rede van Hoorn dat op zaterdag 21 juli zal plaatsvinden is

NK Open Water Zwemmen niet op De Bosbaan

De Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen worden op 28 en 29 juli niet op De Bosbaan gehouden. In het water op De Bosbaan is blauwalg aangetroffen.

De KNZB is bezig om een alternatieve locatie voor de ONK te vinden, waarbij het weekend van 28/29 juli nog steeds de beoogde datum is. Wanneer duidelijk is waar de ONK Open Water georganiseerd worden, zal dit uiterlijk maandagochtend gecommuniceerd worden. Deelnemers krijgen dan het verzoek om de inschrijving te bevestigen.

Schoolslag interland België - Nederland

Datum: 
zondag, 5 augustus, 2018 (Hele dag)

V Z F  OPEN WATER COMMISSIE

Breendonk, 07 mei 2018

Betr. Demo wedstrijd Schoolslag Nederland – Belgie in Geel

------- 

De kogel is door de kerk.  De wedstrijd zal plaatsvinden in Geel op zondagnamidag 5 augustus 2018.

Net zoals vorig jaar in Sluis Nederland, wordt er ook dit jaar een schoolslag interland op de kalender geplaatst, maar deze keer dichter bij huis namelijk ter gelegenheid van de wedstrijd van Geel op zondag 5 augustus 2018,  Alle deelnemers aan het openwatercriterium van 2017 in schoolslag worden hiervoor uitgenodigd.

Nieuwe Speedo collectie bij SportEmotion

Nieuwe kleuren accessoires & collectie!

De eerste items van de nieuwe collectie zijn vanaf heden verkrijgbaar in onze webshop* en fysieke winkel in Barendrecht. Speedo heeft nieuwe kleuren accessoires, super leuke nieuwe trainingsbadkleding en (bijpassende) badmutsen! De oude kleuren accessoires zijn afgeprijsd en te vinden in de outlet onderaan deze nieuwsbrief.

*Let op! Deze korting geldt alleen online, in de winkel krijgt je de korting in de vorm van punten op de klantenkaart.

Dokkumer Grachtzwemmen - De nautische mijl van Dokkum

Datum: 
zondag, 9 september, 2018 - 13:45

De Nautische Mijl van Dokkum is een recreatieve- en wedstrijdtocht van 1852 meter. De wedstrijdtocht is een officiele KNZB wedstrijd. Voor deze tocht is een goede zwemconditie aanbevolen en is voor echte doorzetters. Naast de opbrengst van het goede doel is het natuurlijk ook een enorme ervaring om door de grachten van Dokkum te zwemmen. De tocht is voor triatleten en zwemmers die aantoonbaar zwemervaring hebben en vanaf 16 jaar en ouder (onder de 18 jaar toestemming van ouder/voogd verplicht).

Pagina's