Nieuw initiatief van Sporttijden

Een lancering op 1 april is nooit echt handig, al snel wordt het in twijfel getrokken, sorry, dit is geen 1 april grap, het is echt!!!

Vandaag zijn de Virtual Sports Series NL dan echt begonnen. De website www.virtualsportsseries.nl is live, de inschrijvingen kunnen worden gedaan op www.hopasports.nl, echt alles is er klaar voor. Komende tijd zullen we de marketing gaan opzetten.

Wat zijn nou eigenlijk de Virtual Sports Series?

Iedere maand zijn er verschillende challenges waar je jezelf voor kan aanmelden, je betaald hier slechts €5,- voor. Hiervan gaat ook nog eens €2,- naar het Rode Kruis.
Tijdens de wedstrijdperiode (meestal 2 weken) mag je zo vaak deelnemen als je wilt. Iedere keer deel je met ons je prestatie en wij maken een uitslag. Wie er aan het einde van de wedstrijd periode boven aan staat is de winnaar!

Deze challenges zetten we in ieder geval voort tot eind september.

Wil je meer weten of wil je dit inzetten voor jou leden of deelnemers, of heb je een geweldig plan om toe te voegen, neem dan direct contact met me op of stuur een mail naar info@virtualsportsseries.nl.

#Virtualsportsseries
#Virtualsportsseries_NL
#VSS_NL

Deel dit vooral met iedereen, organiseer je een wedstrijd of ben je een vereniging, dan hebben we een mooie aanbieding voor je. Laat me weten of je interesse heb.

Hidde Ottens