U bent hier

Dordrecht (4-havens) - NED

Opper Zwem-Piet te water

Sinterklaas veilig in Dordrecht geland! Zelfs Pieten in het water. Beetje gebleekt door het koude water.

Sharon en Ferry gehuldigd in Dordrecht

zaterdag 27 augustus 2016 - Dordrecht -De Olympisch kampioenen Sharon van Rouwendaal en Ferry Weertman zijn zaterdag gehuldigd in Dordrecht. Een prachtige zonnige dag rond het open water met enthousiast publiek.

De huldiging vond plaats tijdens de Swim to Fight Cancer in Dordrecht. Ferry, Sharon en coach Marcel Wouda werden als helden ontvangen.

Ze gaven het startschot van de 2,5 km tocht en gingen daarna per boot te zwemmers achterna. De kampioensvaart ging door de grachten van Dordrecht. Op de kades en de bruggen stond veel publiek, dat de Olympisch kampioenen toejuichte. Een aantal andere Olympische zwemmers waren ook bij dit feestje en kwamen in een extra bootje er achter aan.

Zwemmen in Dordtse havens tegen kanker

Dordtenaren die altijd al eens een baantje hebben willen trekken in de havens van hun woonplaats kunnen op zaterdag 29 augustus hun hart ophalen.

Dan vindt de City Swim Dordrecht plaats. Bedoeling is om op die manier geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

4 Havens Swim afgelast

Helaas moeten we melden, dat het ons ook dit jaar niet is gelukt om de 4 Havens Swim Dordrecht georganiseerd te krijgen. Het blijkt toch erg lastig een zwemwedstrijd van deze omvang, op deze plek financieel sluitend te krijgen.

Met name de hoge kosten die gepaard gaan met de veiligheid drukken zwaar op de begroting. Zoals ook eerder al gemeld is dit echter een punt waar we niet op willen inboeten.

AFGELAST: 2# '4 Havens Swim', Dordrecht

Datum: 
zaterdag, 23 augustus, 2014 - 00:00
2# “4 Havens Swim”, Dordrecht

Eerste OWW Dordrecht een succes

De eerste 4 haven Swim, OWW Dordrecht, is afgelopen zaterdag gezwommen.

Ondanks de regen en af en toe wat wind was de wedstrijd een succes.

In totaal waren er 186 starts met startnummer en maar liefst 77 deelnemers aan de prestatie tochten!   >>>uitslagen<<<

Er waren veel positieve reacties op de mooie ambiance van deze wedstrijd. Zwemmen door het oude Dordrecht, met zijn oude gevel panden en grachten, is toch wel iets bijzonders.

1# “4 Havens Swim”, Dordrecht

Datum: 
zaterdag, 22 juni, 2013 - 00:00
1# “4 Havens Swim”, Dordrecht 3 vs
2 ss
--