U bent hier

Stadskanaal, De Rode Loper - NED (KNZB)

Zwemevenement "de Rode Loper" stopt met haar activiteiten!

Na zeventien succesvolle edities, is het bestuur van Stichting Zwemevenement "de Rode Loper" tot de conclusie gekomen, dat een voortzetting van het zwemevenement geen haalbare kaart meer is. Door de sterk dalende aantallen deelnemers, het steeds moeilijker worden van het vinden van sponsoren en het stoppen van een aantal vrijwilligers op cruciale plaatsen, hebben de organiseren, met pijn in het hart, moeten besluiten het zwemevenement geen vervolg te geven.

OLOWIS

LET OP! Voor OLOWIS is een aparte login nodig, omdat die site onafhankelijk van NOWW werkt.

De IE beveiliging verhindert het inloggen op een iFrame. Bij andere browsers werkt het wel.
Voor IE >>>hier<<< op klikken. Daarna moet het wel lukken.

Voortbestaan zwemevenement de Rode Loper is kantje boord

De toekomst van het zwemevenement de Rode Loper in Stadskanaal staat ter discussie. Ten minste in de huidige vorm.

Om zwarte cijfers te kunnen schrijven zijn er minimaal 300 tot 350 starts nodig. En dat aantal wordt volgens de organisatie bij lange na niet gehaald.

Uitslagen 17e editie Rode Loper, Stadskanaal

De weergoden waren ons vandaag in Stadskanaal bijzonder gunstig gestemd. Wij bedanken alle verenigingen voor hun deelname aan deze editie en kijken met een goed gevoel terug naar deze dag. In de bijlage zijn de resultaten te vinden.

Programmaboekje 17e editie Rode Loper, Stadskanaal

Het programmaboekje voor de 17e editie van Zwemevenement "de Rode Loper" op zondag 26 juni 2016 te Stadskanaal is in de bijlage te vinden. De organisatoren kijken uit naar sportieve wedstrijden en hopen u allen komende zondag te mogen verwelkomen in Stadskanaal.

Belangrijke mededeling verkeershinder bij Assen (zie hieronder!)

Zwemevenement "de Rode Loper" (26 juni 2016) te Stadskanaal

Zondag 26 juni 2016 vindt het open water zwemevenement van het noorden plaats: De Rode Loper. Elk jaar leggen ruim 300 recreatieve en wedstrijdzwemmers van verschillende leeftijden een afstand af van 250 tot 5000 meter af. Het zwemwater is het A.G. Wildervanckkanaal te Stadskanaal ter hoogte van de markante fietsbrug De Rode Loper.

We willen u attenderen op het feit dat inschrijven nog mogelijk is tot en met maandag 20 juni a.s.

ONK 2016 toegewezen

Bij de vergadering van de TOWZ op 14 september is door de taakgroep gekeken naar de bids voor het NK open water zwemmen. Er waren twee kandidaten: een van De Rode Loper en een van de Kanaalrace Vlissingen i.s.m. De Ganzetrek. De laatste bleek krachtiger door de samenwerking met elkaar. De bid bleek ook beter in het seizoen te passen. Alle nummers met uitzondering van de Marathon worden verdeeld over de beide dagen. Dit is zoals we het al enige jaren gewend zijn.

17e De Rode Loper, Stadskanaal

Datum: 
zondag, 26 juni, 2016 - 00:00

advertentie owb

uitslagen

Beste open water zwemmers,

Het bestuur van Stichting Zwemevenement "de Rode Loper" is voornemens om de 17e editie van de open water wedstrijd Zwemevenement "de Rode Loper" Stadskanaal te organiseren op zondag 26 juni 2016.

Successen voor VZ&PC bij de Twenterand Kanaalrace

De 20e editie van de Twenterand Kanaalrace was er een voor de echte bikkels. De echte wedstrijdzwemmers hadden geen enkel probleem met het krap 18 graden koude water. Dit maken ze vaker mee in het 24 wedstrijden tellende open water seizoen. De recreanten kwamen echter bibberend het water uit.

Mooie foto's van onze trouwe inzendster Lian Lanslots

Lian Lanslots is tot nu toe de enige, die foto's of een link naar een fotoalbum inlevert.

Uitslagen 16e editie Rode Loper, Stadskanaal

De organisatoren van Stichting Zwemevenement "de Rode Loper" kijken terug op prachtige en sportieve wedstrijden. Ook de deelname aan de prestatietochten door bijna honderd recreanten was overweldigend. Wij bedanken graag alle vrijwilligers en sponsoren die deze editie mogelijk hebben gemaakt. Alle resultaten zijn in de bijlage vinden.

Voorlopige startlijsten 16e editie Rode Loper, Stadskanaal

De voorlopige startlijsten voor de 16e editie van Zwemevenement "de Rode Loper" zijn in de bijlage te vinden. Op- en aanmerkingen kunnen kenbaar gemaakt worden bij de organisatie d.m.v. het e-mailadres inschrijvingen@zwemevenement-derodeloper.nl. Later deze week komt het volledig programmaboekje inclusief het vastgesteld programma online.

Zwemverenigingen organiseren samen speciale zwemclinic

Datum: 
vrijdag, 19 juni, 2015 - 18:00

Stichting Zwemevenement "de Rode Loper", Zwem- en Poloclub Stadskanaal en Zwemvereniging NOVA organiseren vrijdag 19 juni een Rode Loper clinic. De clinic is speciaal bedoeld voor leden van verenigingen die meedoen aan het open-water Zwemevenement "de Rode Loper". Er zijn geen kosten aan verbonden. Sport en Gezin Stadskanaal is initiatiefnemer van deze samenwerking en ondersteunt de organisatie van de clinic.

Medewerking pilot "samen starten" Stadskanaal

Het bestuur van Stichting Zwemevenement "de Rode Loper" ziet af van de medewerking die in eerste instantie is verleend aan het pilot "samen starten". Als organisatie hebben wij besloten terug te gaan naar het oorspronkelijk programma vanwege de negatieve reacties en het willen boycotten van onze wedstrijd. De ontvangen reacties hebben ons dit doen besluiten. Concreet betekent dit dat de leeftijdsgroepen dus deze editie gewoon afzonderlijk zullen starten en niet worden samengevoegd.

Pagina's