U bent hier

Tilburg - NED (KNZB)

Klassementen & Livetiming

Datum: 
dinsdag, 2 augustus, 2022 - 00:00 t/m 23:45

Met 10 van de 15 wedstrijden achter ons in het seizoen, ben ik benieuwd naar de achterliggende reden voor het achterblijven van de klassementen.

Uiteraard wordt direct naar organisaties gewezen dat ze het eea niet correct of niet uploaden. Als dat het geval is, wat is er dan veranderd tov alle jaren dat het wel kon en werkte?

Normaliter waren de klassementen al bijgewerkt voor het volgend weekend.
Wat is er veranderd tov de jaren voor corona? Wat is er nodig om het weer op de rit te krijgen?

Open Water Wedstrijd TRB-RES stopt...

19/11/2009 Beste zwemmers,  

De open water wedstrijd van 2009 is alweer enkele maanden gepasseerd en de opstart voor het nieuwe seizoen is alweer begonnen. Het programma is alweer in elkaar gezet en de officiële inschrijving ligt al bijna klaar, maar…

…toch hebben zowel Jos als ik elkaar de vraag gesteld of TRB-RES volgend jaar nog wel een open water wedstrijd moet organiseren.

Zwemmen in Tilbug bij Hilvarenbeek: allemaal beestjes

Swol 1894

Zondag 31 augustus was het meest besproken onderwerp: de bultjes!

Velen “klaagden” over deze lastige plekken en toonden hun verwondingen al of niet met een angstig gezicht aan medeslachtoffers.

Inderdaad : sommigen hadden echt reden tot klagen : grote rode bulten, die hevig rood ontstoken een branderig jeukend gevoel gaven.

Allerlei mogelijke boosdoeners over de oorzaak van dit ongerief – van drijvende brandnetels tot muggen en van zoetwater kwallen tot vreemde parasieten, die zomaar in je badpak zwommen - deden de ronde.

Jeuk na Tilburg

Afgelopen weekeinde hebben we met een aantal deelnemers van AquAmigos meegedaan in Tilburg. Op 1 na zit iedereen onder de uitslag.

Zondag al meer mensen gezien die daar last van hebben. Bij ons op de club wordt gedacht aan zwemmersjeuk.

Zijn er meer mensen die zo onder de uitslag staan ?

Karin