KNZB (swimming)

Abonneren op feed KNZB (swimming)
>
Bijgewerkt: 5 uur 28 min geleden

We gaan het land in: Rondje Nederland 2020

wo, 02/09/2020 - 02:00

In september en oktober gaan we op 5 verschillende locaties in Nederland met elkaar in gesprek.

Categorieën: Zwemmen/Swimming

Protocollen KNZB-activiteiten

di, 01/09/2020 - 02:00

In maart 2020 legde de COVID-19 pandemie het sportleven in Nederland geheel stil. Inmiddels kunnen we weer het water in. Maar wel met de nodige beperkingen die moeten voorkomen dat het virus weer de overhand krijgt.

Categorieën: Zwemmen/Swimming

Doe mee aan de sportactie en werf nieuwe leden!

ma, 10/08/2020 - 02:00

Na de zomervakantie gaan we de sport weer met z’n allen aanzetten. Dan laten we iedereen zien en ervaren hoe leuk en belangrijk sport en bewegen is. De landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’, de Nationale Sportweek én de sportactie zetten in september de sport en de sportclubs vol in de schijnwerpers.

Categorieën: Zwemmen/Swimming

Samen bepalen we de norm

do, 30/07/2020 - 02:00

De sport die we met z'n allen beleven moet voor alle betrokkenen op de eerste plaats leuk zijn! Dat geldt voor alle topsporters net zo goed als voor recreatieve sporters en voor coaches net zo goed als voor ouders. Het is aan ons allen om er voor te zorgen dat er voor iedereen een veilig sportklimaat is rondom het de zwemsport.

Categorieën: Zwemmen/Swimming

KNZB-wedstrijdprotocol voor wedstrijden in 1,5m samenleving beschikbaar

wo, 08/07/2020 - 02:00

Met de verruiming van de maatregelen in relatie tot het coronavirus, mogen we per 1 juli weer wedstrijden zwemmen, waterpolotrainingen volgen en werken aan de schoonspring- en synchroonzwemvaardigheden. Vlak voor het begin van de vakantie een welkome boodschap. Wel blijft een aantal beperkingen van kracht die we allemaal moeten naleven om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven zwemmen. Het KNZB-wedstrijdprotocol geeft de nodige richtlijnen voor de wijze waarop we dit kunnen invullen.

Categorieën: Zwemmen/Swimming

KNZB-wedstrijdprotocol voor wedstrijden in 1,5m samenleving komt er aan

di, 30/06/2020 - 02:00

Met de verruiming van de maatregelen in relatie tot het coronavirus, mogen we per 1 juli weer wedstrijden zwemmen, waterpolotrainingen volgen en werken aan de schoonspring- en synchroonzwemvaardigheden. Vlak voor het begin van de vakantie een welkome boodschap. Wel blijft een aantal beperkingen van kracht die we allemaal moeten naleven om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven zwemmen. Het KNZB-wedstrijdprotocol, waar momenteel druk aan wordt gewerkt en wat deze of volgende week gereed is, geeft de nodige richtlijnen voor de wijze waarop we dit kunnen invullen.

Categorieën: Zwemmen/Swimming

Intensivering focus op topsportprestaties leidt tot verschuiving in KNZB-directie

di, 30/06/2020 - 02:00

Om de prestaties van de TeamNL-sporters op weg naar de uitgestelde Olympische en Paralympische spelen zo mogelijk nog optimaler te ondersteunen, is de focus van André Cats volledig bij de topsport en talentontwikkeling komen te liggen.

Categorieën: Zwemmen/Swimming

Winnaar KNZB Synchrochallenge bekend!

ma, 15/06/2020 - 02:00

De winnaar van de KNZB Synchrochallenge is bekend! 

Categorieën: Zwemmen/Swimming

Dopingcontroles maken een doorstart

di, 09/06/2020 - 02:00

Doping hoort niet thuis in de sport. Daarom werken we als KNZB hard aan een eerlijke, integere, schone en gezonde manier van sporten.

Categorieën: Zwemmen/Swimming

Stem op het leukste filmpje van de KNZBsynchrochallenge!

vr, 05/06/2020 - 02:00

De KNZB heeft enige tijd geleden de #KNZBSynchrochallenge uitgeschreven voor haar synchroonzwemverenigingen. De termijn voor aanleveren is gesloten en de KNZB heeft tien filmpjes ontvangen van enthousiaste verenigingen. 

Categorieën: Zwemmen/Swimming