Bericht over de Lektocht 2018

Hallo zwemmers, trainers en begeleiders.

Op zondag 8 juli 2018 organiseren wij weer voor de 22e keer de zwemklassieker de Helling zwemwedstrijd Beusichem – Culemborg.

We hopen dat jullie net zo als vorig jaar met grote getale weer aanwezig wilt zijn en genieten van onze zwemwedstrijd in de rivier tussen scheepvaart en grazende koeien op de kant. Het programma en inschrijvingen kunt u terecht op onze website: www.lektocht.nl.

Ook dit jaar is er weer de mogelijk om de zwemwedstrijd van dichtbij op de Lek mee te maken want door onze VIP boot de Domani is er nu ruimte om meer mensen aan boord te nemen.

De kosten voor deze onvergetelijke vaartocht zijn slechts 10 euro en voor de prijs krijgt u ook nog een hapje en drankje aan boord erbij.

U kunt opstappen bij de start van de zwemwedstrijd in Beusichem tussen 11.30 uur en 11.45 uur.

De vaartocht zal eindigen bij de jachthaven van Culemborg, we bieden geen mogelijkheid om u na afloop van deze vaartocht terug naar Beusichem te brengen

Indien u belangstelling heeft voor de vaartocht dan gaarne voor 16 juni a.s. zich aanmelden op email adres lektocht@lektocht.nl.of via het contactformulier op onze website.

Vermeld wel bij aanmelding duidelijk de voor en achternamen van de personen die deze unieke belevenis wilt mee maken.

Indien de betaling is ontvangen zult u van de organisatie een bewijs van deelname krijgen.

We moeten deze maatregel nemen in verband met de ruimte op ons VIP boot en de reservering van de hapjes en drankjes.

We hebben ruimte voor 50 personen dus wees er snel bij want vol=vol .

Maar noteer alvast in jullie agenda's: 8 juli 2018.

Met sportieve groet,
René en Arie Lemstra