Nu verkrijgbaar bij SportEmotion: Swim Secure zwemboeien

Het is weer tijd om het open water in te gaan! Zorg dat je goed zichtbaar bent met een zwemboei van Swim Secure. Even uitrusten onderweg of kramp? Ook dan komt de zwemboei goed van pas. Er zijn verschillende soorten boeien verkrijgbaar.

Wil je geen spullen onbeheerd achterlaten op de kant dan is de Tow Donut handig, hierin kun je namelijk droog kleine spullen meenemen. Denk aan sleutels, mobiele telefoon of een extra zwembril. Meer spullen meenemen? Ga dan voor een Dry bag. Er bestaan drie verschillende maten Dry bags: 20L, 28L en 35 Liter.

Ben jij echt een fan van de wilde zee? Dan is de Wild Swim bag een stevige boei die op meerdere manieren te dragen is. Ook wanneer je niet in het water ligt maar toch spullen droog wil houden.

Voor recreatief gebruik heeft Swim Secure drie soorten waterdichte tasjes welke gemakkelijk te gebruiken zijn op het strand of in het zwembad bijvoorbeeld.

Tijdens lange tochten in het open water is het ook fijn om even wat te kunnen drinken, hier is de Hydration float geschikt voor. Neem eenvoudig een bidon mee in de zwemboei.

Daarnaast heeft Swim Secure natuurlijk ook gewone zwemboeien zonder extra opties. Dit zijn de Tow Float en Tow Float Pro. Op de Tow Float Pro kun je net wat makkelijker uitrusten omdat deze iets groter is.

Naar de zwemboeien: