Battle4freedom

Datum: 
donderdag, 5 mei, 2022 - 00:00 t/m 23:45

Beste NOWW-lezer,

Wij zouden Battle4freedom graag onder de aandacht willen brengen bij jullie als buiten zwemmers, het is het eerste jaar dat wij deze unieke zwem tocht op de kaart willen zetten.

Dit jaar vieren we 77 jaar vrijheid. De Tweede Wereldoorlog is lang geleden, maar dat maakt het niet minder bijzonder hoeveel mensen, die hun land dienden, hiervoor hun leven hebben gegeven. Meet the Marines, een organisatie van Oud-Mariniers, wil de herinnering levend houden en organiseert op 5 mei 2022 – Bevrijdingsdag – de eerste editie van Battle4Freedom.

Battle4Freedom is een uniek sportief benefietevenement, gehouden in Zevenhuizen (net boven Rotterdam), waarbij deelnemers gaan zwemmen, hardlopen, bootcampen, fietsen en/of wandelen, of een combinatie hiervan. In een militaire setting, met militairen als instructeurs, omringd door legervoertuigen en beelden van oorlog, vier je de vrijheid door jezelf even te verplaatsen in de inspanningen die voor onze vrijheid zijn geleverd.

Wij nodigen iedereen uit die sportief is en waarde hecht aan onze vrijheid. Iedereen die onze helden van weleer – en nu nog steeds – wil eren. En iedereen die het ook gaaf vindt dat met zijn deelname een goed doel wordt gesteund, Hulp voor Helden.

We zouden het tof vinden als je de leden van jouw club deze informatie door wil sturen. Alle verdere informatie van Battle4Freedom is te vinden op www.battle4freedom.nl. Jullie zijn van harte welkom op 5 mei 2022, we beloven je dat je deze ervaring nooit meer gaat vergeten!

Het team van Battle4Freedom
Vivian Fluit (veerweg98@gmail.com)