U bent hier

Hank - NED (KNZB)

Zo kan 't ook!!!

15/09/2013  Voor zaterdag 14 september stond de <slot> openwater-wedstrijd in de kurenpolder Hank op de kalender. Wij weten allemaal dat dit evenement door blauwalg niet door kon gaan. Het programma voorzag niet alleen in zwemwedstrijden, nee de landelijke klassementprijzen zouden worden uitgereikt en er zou een slot barbeque worden georganiseerd.

Jammer voor ons allen open water zwemmers..... zou je zeggen, nee niets jammer.

LET OP!! Wijziging locatie Kurenpolder Open Water Race

De organisatie van de Kurenpolder Open Water Race heeft in samenspraak met Recreatiepark De Kurenpolder te Hank vorige week besloten de wedstrijd NIET op De Kurenpolder te houden. De reden hiervoor is dat in verband met blauwalg de gezondheid van de zwemmers niet gegarandeerd kan worden. De organisatie heeft het er echter niet bij laten zitten en is op zoek gegaan naar EEN ALTERNATIEF.

Blauwalg en de Kurenpolder Open Water Race

Zoals jullie wellicht vernomen hebben is er sprake van blauwalg op de Kurenpolder. De organisatie van de Kurenpolder Open Water Race is hiervan op de hoogte en er druk mee in de weer.

Wij vragen jullie echter nog even geduld te hebben tot uiterlijk dinsdag en de website van de NOWW en de Kurenpolder Open Water Race (www.kowr.nl) in de gaten te houden. Inschrijven blijft mogelijk tot dinsdagavond 20.00 uur.

 

OWW de Kurenpolder, Hank

Datum: 
zaterdag, 14 september, 2013 - 00:00

In de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw organiseerden de Biesboschzwemmers in Hank een succesvolle langebaan wedstrijd. Door omstandigheden is dit gestopt. In 2000 beleefden de Biesboschzwemmers hun grootste succes toen de damesploeg in Roermond gekroond werd tot kampioen van Nederland. De ploeg bestond uit Etta van der Weijden, Theodora en Francijna de Kooter, Ilse Admiraal, Sabrina Boekhout en Jenette van Dalen.

Maarten bedankt!

14/09/2008