U bent hier

Bodegraven BZ&PC - NED (KNZB)

Open water en Beach Polo op één dag

Waar meerdere lokale evenementen op losse schroeven staan door de toenemende kosten en regeldruk, breidt Open Water Bodegraven dit jaar juist uit met een Beach Polo-toernooi. 

Op 15 juni wordt voor de negentiende keer van Nieuwerbrug door de Oude Rijn naar de sluis in Bodegraven gezwommen.

Q&A met Henk Labordus over Open Water Bodegraven

Benieuwd naar de verhalen en inzichten achter Open Water Bodegraven? Wij spraken met Henk Labordus, de drijvende kracht achter dit unieke evenement! Henk deelt zijn passie, uitdagingen en toekomstplannen, en natuurlijk ook een paar leuke anekdotes.

Open Water wedstrijden Bodegraven, BZ&PC (2024)

Datum: 
zaterdag, 15 juni, 2024 - 00:00 t/m 23:45

de open water wedstrijd tussn Nieuwerbrug en Bodegraven:

Geen openwaterzwemmen in de Rijn in 2023

Een overvolle kalender en een gebrek aan menskracht voor de organisatie zijn er de oorzaak van dat er dit jaar geen zwemevenement is in de Bodegraafse Oude Rijn.

300 meter aan tuinstoelen bij zomers Open Water Bodegraven

Erin de Jong zwemt bijna wekelijks naar medailles, maar diegene die ze zaterdag veroverde in haar eigen Bodegraven was extra bijzonder. De bijna 12-jarige stond voor het eerst op een vlot op de Oude Rijn op een podium en ook nog op de hoogste trede.

Uitslagen Open Water Bodegraven 2022

We kijken terug op een fantastische dag. Het was een groot succes dankzij deelnemers, clubs, toeschouwers en sponsoren groot en klein. Ruim 250 inschrijvingen, waarvan 80 recreanten en het mooiste weer en heerlijk water: 22,5 C.

Open Water 2022 in Bodegraven

Heerlijk weer, lekker en/of hard zwemmen. Dat kon vandaag tijdens Open Water 2022 in Bodegraven.

Openwaterzwemmen in de Oude Rijn: “uithangbord voor de zwemsport”

Op 18 juni was het na twee jaar dan opnieuw zover: het openwaterzwemmen in de Oude Rijn vond plaats op een zonnige zaterdag. Het evenement van BZ&PC trok maar liefst 249 zwemmers, van gevorderden tot beginner. Toch waren er 293 starters, want sommige personen waren zo fanatiek om tweemaal te starten. 

Bodegraven klaar voor Open Water Zwemspektakel!

Komend weekend biedt prettige vooruitzichten voor het waterspektakel in de Oude Rijn. De keuring van het zwemwater toont goede resultaten. De watertemperatuur klimt op naar de 20 graden en de inschrijvingen van recreanten, wedstrijdzwemmers en triatleten stromen binnen.

Inschrijven waterspektakel Bodegraven

Over enkele weken vindt het waterspektakel plaats tussen Nieuwerbrug en het centrum van Bodegraven.

Op zaterdag 18 juni kunnen triatleten, wedstrijd- en recreatieve zwemmers de Oude Rijn bedwingen. Het inschrijven is al mogelijk. Wedstrijdzwemmers schrijven in via het voor hen bekende Olowis-systeem. 

Bodegraven vordert in de voorbereidingen en roept vrijwilligers op

Niet iedereen staat te springen om zich in buitenwater te begeven. Maar het is een leuk en gezellig evenement waar we óók vrijwilligers bij nodig hebben.

Openwaterzwemmen in de Rijn: 18 juni 2022

ma 17 jan 2022, 11:46 - Bodegraven - De datum is bepaald: het openwaterzwemevenement in de Oude Rijn bij Bodegraven vindt komend seizoen plaats op zaterdag 18 juni. De organisatie van de Bodegraafse Zwem & Polo Club BZ&PC staat in de startblokken voor het waterspektakel voor wedstrijd- en recreatieve zwemmers, voor triatleten en alle andere geïnteresseerden.

Oude Rijn, Bodegraven 2022

Datum: 
zaterdag, 18 juni, 2022 - 00:00 t/m 23:45

KNZB klassementswedstrijd.

Openwaterzwemmen in de Rijn: 18 juni 2022

De datum is bepaald: het openwaterzwemevenement in de Oude Rijn bij Bodegraven vindt komend seizoen plaats op zaterdag 18 juni. De organisatie van de Bodegraafse Zwem & Polo Club BZ&PC staat in de startblokken voor het waterspektakel voor wedstrijd- en recreatieve zwemmers, voor triatleten en alle andere geïnteresseerden. 

KNZB maakt wedstrijdkalender 2018 bekend

2017-12-11 - Nieuwegein - Bij het open water congres kon de kalender nog niet definitief vastgesteld worden. De KNZB (en het congres) wilde graag dat de laatst overgebleven dubbel niet meer in de kalender zou staan. Dat is gelukt! In goed overleg is Anna Paulowna bereid gevonden om het komende jaar op een andere datum te organiseren. Het wordt tegen het einde van het seizoen op 16 september. Enkel de nieuwe wedstrijd in de Grindmeren onder Maastricht is daarna nog gepland.

Pagina's