U bent hier

website

Historie regio Zuid Holland

De organisaties welke deze regio/ dit samenwerkingsverband omvat en/of omvatte(*) zijn de volgende organisaties:

  • Leiden

Historie regio Brabant

De organisaties welke deze regio/ dit samenwerkingsverband omvat en/of omvatte(*) zijn de volgende organisaties:

Historie regio-noord nederland

De organisaties welke deze regio/ dit samenwerkingsverband omvat en/of omvatte(*) zijn de volgende organisaties:

Klassementen

De nieuwe link is ingevoegd, het lijkt er echter op dat niet alle klassementen volledig werken.

Omdat vele browsers het onderstaande Iframe niet meer ondersteunen is >>> hier <<< de directe link.

Hoe te publiceren op noww.nl

De event-organisaties hebben uitgebreide rechten om op noww.nl hun evenement te promoten. De reguliere gebruiker had voorheen rechten om in het forum te publiceren. Dat bleek zo weinig gebruikt te worden dat we besloten daarmee te stoppen. Als je als gewone gebruiker (zwemmer, ouders, jurylid) iets wil publiceren kan je altijd mailen naar de webmaster. Dan geven we je de rechten of we posten het namens jou als aanvrager.

Nieuwe eigenaar noww.nl

2019-05-18 - Nieuwegein - per 1 mei is deze website overgedragen aan de KNZB. De website blijft gewoon bestaan met dezelfde beheerders als voorheen. Jeroen Delebeke is (nu vanuit de KNZB) terug als webmaster.

indiener test

testen van de indiener

Privacystatement noww.nl

Je persoonlijke gegevens. Je laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als je iets wilt bestellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we je hier graag. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via info@noww.nl.

NOWW en General Data Protection Regulation (GDPR)

General Data Protection Regulation (GDPR) link. Daar moet elke publieke website, die persoonsgegevens verzamelt, vanaf 25 mei 2018 aan voldoen.

Wie helpt?

De website komt door tijdsgebrek in de verdrukking. Er is hulp nodig om de website weer te laten floreren. Technisch komt er een update aan: de website gaat er anders uitzien. De inhoud moet echter bijgehouden worden. Daarvoor is hulp nodig.

NOWW.nl is géén KNZB website

Deze website is per 1 mei 2019 een KNZB website. Het was een privé initiatief van Richard Broer. Aan de items op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Programmaboek BOWR2017 online

De afgelopen dagen zijn de eerste werkzaamheden op de wedstrijdlocatie gedaan, maar vanaf morgen gaat het echt beginnen. De tenten worden dan opgebouwd, de voorstartruimte wordt ingericht, het start/finishgebied krijgt zijn definitieve vorm en natuurlijk gaan de lijn en boeien te water.

Daarnaast is er sinds de sluiting van de inschrijving hard gewerkt aan het programmaboek. We zijn heel blij met de ruim 300 persoonlijke starts maar vooral ook alle sponsoren die ervoor zorgen dat we voor de vijfde keer deze wedstrijd kunnen organiseren.

Maatregelen om dataverkeer op noww.nl te beteugelen

2017-07-05 - Voorburg - het dataverkeer op onze noww website is afgelopen maand zo hoog geweest dat we een extra rekening hebben ontvangen van onze provider. Daarom zijn meerdere maatregelen genomen:

Agenda of Kalender

De kalender, zoals we vroeger maakte met een mooie tabel, gaan we niet meer maken. Dit gaf teveel problemen, doordat de tabel te groot werd. Voor een overzicht wat er gaat komen is er de AGENDA. Voor het verleden is er agenda-geweest.

IISA Facebook

IISA International-Ice-Swimming-Association op Facebook:

Facebook IISA-ned

Facebook IISA international

Pagina's