Vervallen: 4 oktober Open water zwem spektakel als seizoen afsluiter!

Datum: 
zondag, 4 oktober, 2015 - 14:00 t/m maandag, 5 oktober, 2015 - 16:45

2015-09-30 - Medemblik - Bericht op de website en facebook van openwaterswimming.club geeft aan dat dit evenement niet doorgaat. Jammer!

(Origineel en volledig bericht hier) We zijn helaas genoodzaakt om het zwemspektakel op 4 oktober te verplaatsen naar een ander moment. Aankomende zondag gaat het event in de haven van Medemblik dus helaas niet door. Belangrijkste reden is dat we het minimum aantal deelnemers om het door te laten gaan niet hebben bereikt. Een korte ronde langs onze trouwe volgers maakte de afgelopen dagen duidelijk dat de datumkeuze en de opzet van het zwemprogramma de belangrijkste redenen waren om niet  aan te melden. Wij vinden dat jammer, maar hebben besloten om in het nieuwe seizoen alsnog het zwemspektakel te organiseren in een aangepaste opzet. Ons eerst volgende evenement is de 100x100 die op 15 november in Beverwijk wordt georganiseerd. Aanmelden hiervoor kan vanaf aankomende zaterdag op deze site.


12 september 2015 - 4 oktober; een toplocatie, een bijzonder programma en een feestelijke afsluiting van het open water seizoen met een aantal voormalig wereld kampioenen die hun open water ervaringen delen.

Spectaculaire Open water seizoen afsluiter in de haven van Medemblik. 420m open water zwemmen met 2 hindernissen. Open water zwemmen, klimmen, behendigheid, veel plezier en een wedstrijdkarakter op 1 plek! EEN plek met veel open water historie: de finishplaats van de IJsselmeermarathon. Voor elke open water zwemmer, triatleet, marinier, survival runner, grensverlegger of sportliefhebber, een must om aan deel te nemen!

Ons programma ziet er als volgt uit:

Lees de rest bij openwaterswimming.club