Go SSSwimmm! (Goudse SingelS Swimmm), Gouda

Datum: 
zondag, 11 september, 2016 - 14:15

Zwem in een zeer bijzondere ambiance tussen de historische parels van Gouda door tijdens een zwemtocht van 1.000 of 3.000 meter. Ervaar de kossaliteit van kaasstad Gouda vanuit de singels. Zwem langs oude kaaspakhuizen en onder eeuwenoude bruggen.

https://www.facebook.com/events/1059400180801812/

Go SSSwimmm! op 11 sept. 2016.

Start: Houtmansplantsoen Gouda, heeft geen huisnummer helaas

Afstanden: 1 en 3 kilometer

Starttijden: 1 km om 16.00 uur

              3 km om 14.15 uur

Max. aantal deelnemers: 1 km: 125 & 3 km:  80

Prijzen:  25 euro. Inschrijven na 6 september 27,50 euro.

inschrijfformulier >>>hier<<<

De start van de langste afstand is in het Houtmansplantsoen waar ooit het Kasteel van Gouda stond en finish bij De Kleischuur na een lus door de mooie Museumhaven met de Mallegatsluis, het IJsselhuis en Werfhuis.
De race over 3.000 meter start om 14.15 uur en voert van de Fluwelensingel via de Blekers- en Kattensingel naar de Turfsingel langs De Kleischuur, StudioGonz en So What richting het IJsselhuis. Daar wordt gedraaid en terug gezwommen naar de finish bij De Kleischuur.
De 1.000 meter race start bij De Kleischuur en voert richting de Museumhaven, waar gekeerd wordt. Ook voor deze afstand ligt de finish bij De Kleischuur.

Als u meer informatie wilt of u zich wilt aanmelden om mee te doen, mail dan naar andy.koolmees@xs4all.nl.
Momenteel werkt organisator Boevink Sport Stimulering hard aan de voorbereiding van dit spectaculaire evenement, zoals het borgen van de veiligheid door samenwerking met waterratten en -liefhebbers en het verkrijgen van de nodige voorzieningen (toiletten, boeien, badmutsen) tegen schappelijke prijzen. Binnen 2 weken hopen we meer gedetailleerde informatie te kunnen geven middels een eerste nieuwsbrief en de inschrijvingen te openen. Voorlopig werken we met een lijst met vooraanmeldingen. Er is waarschijnlijk maar plek voor circa 160 deelnemers. Met een aantal simulatieswims gaan we uitrekenen wat de maximale hoeveelheid deelnemers per afstand kan zijn.