Chips te winnen bij Golfbad Osse Maasrace

 

Timing partner Sporttijden stelt maar liefst vier sets tijdregistratie chips beschikbaar voor de deelnemers aan de Golfbad Osse Maasrace. Bij steeds meer wedstrijden wordt elektronische tijdwaarneming (ETW) ingezet. Een grote verlichting voor het officialkorps en de vrijwilligers van de wedstrijdadministratie. Zeker bij grote startvelden is ETW onmisbaar voor een efficiënte en betrouwbare uitslag.

Bij de open water wedstrijden worden de chips per wedstrijd ‘gehuurd’ door de deelnemers. Het is echter ook mogelijk om in te schrijven met eigen chips, wat bijvoorbeeld bij triatlons al jaren gebruikelijk is. Het is makkelijker in de administratie en handling. “OLOWIS” onthoudt de chipnummers en in plaats van dat je de chips na iedere wedstrijd weer in moet leveren beschik je over je eigen exemplaren. Bovendien is het voor zwemmers die regelmatig in open water liggen ook een kostenbesparing. In 2 seizoenen heb je de aanschafkosten ‘terugverdiend’. De chips kunnen worden aangeschaft via de knzb webshop.

Om deelnemers hierop te attenderen stelt Sporttijden 4 x 2 chips beschikbaar voor de deelnemers aan de Golfbad Osse Maasrace.

  • 1 set wordt ingezet als (extra) prijs voor de winnaar van de 5.000 vrij vrouwen
  • 1 set wordt ingezet als (extra) prijs voor de winnaar van de 5.000 vrij mannen
  • 2 sets worden verloot onder alle deelnemers in Oss met een vaste cap.

Het idee daar achter is dat zwemmers die frequent open water zwemmen een eigen cap hebben, en dat de chips het beste tot hun richt komen bij zwemmers die vaker mee doen.

 

Over Sporttijden:

Sporttijden is al sinds 2011 de hofleverancier van Elektronische Tijdwaarneming in het Open Water Zwemmen. Sportijden werkt samen met onder meer de KNZB Regio Zuid, de KNZB, Mylaps en HopaSports.

Voor meer informatie: www.sporttijden.nl