Belangrijke mededelingen website/TOWZ-KNZB

2023-06-14 - het seizoen is net gestart met een succesvolle wedstrijd in Leiden. Komende weekend de nieuwe wedstrijd n Flevoland. De eerste wedstrijd bij onze zuiderburen is ook geweest. Omdat zowel in België als in Nederland minder wedstrijden zijn als voorafgaand aan de COVID-19 pandemie is afgesproken dat we voor onze klassementen over en weer, op dagen waarop in eigen lang geen wedstrijd is de wedstrid in het andere land meetelt voor de klassementen. Voor Nederlanders geldt dat niet meer dan 3 starts in België meetellen op 3 verschillende wedstrijden.

2023-04-03 - de KNZB kalender is toegevoegd. Deze is in de 'agenda' terug te vinden. De inhoudelijke informatie volgt soms pas later. De wedstrijden van de KNZB hebben het predicaat 'KNZB Klassieker' gekregen. Dit is om de wedstrijden onder de vlag van de Nationale Bond (KNZB) duidelijk herkenbaar te maken.

2022-09-10 - Zoals aangekondigd zijn de meeste van de forwarding-mail-adressen @noww.nl opgeheven.

2022-07-27 - Sommige organisaties lijken te denken dat ze meermalen hun wedstrijd organiseren. Ze plaatsen berichten als 'agenda-item' in plaats van als 'pagina'. Het is belangrijk om slechts één maal een item in de agenda te plaatsen per georganiseerde wedstrijd, namelijk de aankondiging.

Dat is uiteraard het liefst met het programma er in. Wanneer je twee maal voor dezelfde datum publiceert komt het ook twee maal in de agenda. Niet handig en onnodig. Organisaties kunnen de uitslagen foto's etc gewoon publiceren als pagina. Dan komt het niet terug in de agenda. Lukt het allemaal niet, dan kan een mail aan de webmasters at noww.nl uitkomst bieden.

2022-04-29 - De KNZB-kalender is nu zo compleet mogelijk in de agenda ingevoerd. Er ontbreken mogelijk nog enkele data, Deze zijn bij de KNZB nog niet gemeld door de betreffende organisatie. De organisaties hebben het verzoek van de KNZB gekregen om hun advertenties te mailen aan openwaterzwemmen @ knzb.nl zodat er snel een download beschikbaar komt om de deelnemers te informeren.


2022-02-16 - De oude logins blijken niet altijd te werken. Sommigen zijn hun login kwijt en anderen hebben hun adres veranderd. Een aanvraag voor een nieuw wachtwoord wordt standaard naar je oude adres gestuurd. Zie ook bericht lager op deze pagina. Kom je er niet uit? Mail de webmasters. Zij kunnen het allemaal handmatig aanpassen.


NOWW is terug!

2021-12-20 - De website voor open water zwemmen voor Nederland en België is terug van weggeweest. Door een administratieve fout is de website verwijderd geweest. Mailgebruikers van noww.nl kunnen als het goed is ook weer mailen.

Terug in de tijd!

De website die teruggezet is, blijkt van begin april 2018. Dat is van voordat de website overgegaan is naar de KNZB. De webmasters hebben waarschijnlijk recentere backups van de database. Deze proberen we terug te zetten. We hopen dat dit lukt. In dat geval is de schade enigszins te overzien. Heb dus geduld en het komt allemaal weer goed.

In de tussentijd is het, gezien de coronacrisis, alleen maar hopen op beter nieuws.

Blijf gezond, ook in 2022!
De webmasters en redactie van noww.nl


Logins werken niet allemaal

2022-01-09 - de webmasters ontvangen veschillende mailtjes dat mensen willen inloggen. Dat is uiteraard nodig als je wilt publiceren. Het lukt niet iedereen om de dat goed te doen. Dat kan twee oorzaken hebben:

  1. Je mailadres is vveranderd sinds je je hebt aangemeld als gebruiker. Dan wordt je vervangende login naar het oude (mogelijk niet meer bestaande) maildres gestuurd. Oplossing: stuur een mail met de correcte loginnaam en je nieuwe mailadres naar webmaster@noww.nl en we passen het aan voor je login.
  2. Je login is na juni 2018 aangemaakt. Dat betekent dat het na de laatste backup die werkte is aangemaakt geweest. Dus is het er niet meer. Oplossing: een nieuwe login aanmaken.  

Succes!

Namens de webmasters,
Richard


Backup

2022-01-09 - Helaas blijkt dat er geen recente backup is terug te zetten. Dat is jammer. We zijn dus meer dan 3,5 jaar geschiedschrijving open water zwemmen kwijt geraakt. Dat is jammer! We moeten toch maar voortmaken omdat er een nieuw seizoen aan zit te komen. Een deel van de kalender is reeds bekend en deze zal spoedig gepubliceerd worden. Ook het WK ijszwemmen in Polen zal aandacht krijgen.