Zwemtrainingskamp op Lanzarote

Datum: 
dinsdag, 16 oktober, 2018 - 10:00

Lanzarote - Spanje

Je zwemtechniek verbeteren onder de Spaanse zon?

Afgelopen 2 jaar kon je al je techniek bijschaven in onze trainingsweekenden, maar nu gaan we dit ook doen in de Spaanse zon!

Van 16 oktober t/m 20 oktober 2018, 13 t/m 17 november 2018 en 8 t/m 12 januari 2019 kun je met ons je zwemtechniek bijschaven, je conditie vergroten en je open water skills verbeteren! Een compleet zwemtrainingskamp inclusief een zwemanalyse, een super luxe Olympisch 50meter bad en de Atlantische oceaan.

Tijdens dit trainingskamp krijg je 6 zwembadtrainingen, 2 open watertrainingen en 3 landtrainingen. Tijdens 2 van de zwembadtrainingen gebruiken wij onze video om jouw zwemtechniek te analyseren en zullen deze met jou bespreken. In de open water trainingen krijg je allerlei tips en trucs van oud Europees Kampioen Alexander Hulleman die tot 2014 meedeed in de top van het open water zwemmen. Tijdens de landtrainingen krijg je (snel)kracht-, core & stabiliteitsoefeningen om in het water toe te passen.

Je verblijft in het Occidental Lanzarote Mar. Je deelt een kamer met een andere deelnemer. Wil je een eigen kamer, dat is geen enkel probleem. Tegen een meerprijs is dit mogelijk. In dit 4 sterren hotel staat elke morgen een ontbijt en in de avond een heerlijk dinerbuffet voor je klaar. De lunch kun je in het centrum van Costa Tequise nuttigen. Tijdens je verblijf in dit hotel kun je naast onze trainingen ook gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. Naast het grote super luxe sportcomplex, biedt Occidental Lanzarote Mar ook voor de vakantieganger uitstekende mogelijkheden om een paar dagen hier goed te vertoeven. Je kunt dus gewoon vriend/in of gezin meenemen.

Wil je niet alleen zwemmen? Tijdens deze week organiseert Sport-Active Nederland ook een wielrentrainingskamp aan. Het programma van het zwemtrainingskamp is zo ingedeeld dat er mogelijkheden zijn om ook aan te sluiten bij de wielrentochten die wij in deze week op het eiland rijden. Dit trainingskamp is dus ideaal voor zwemmers en triatleten!

  

 

Check voor meer informatie: http://sport-active.nl/lanzarote-zwemmen.html