Zwemtocht Dishoek-Zoutelande 5 augustus gaat door!

De zwemtocht Dishoek-Zoutelande welke georganiseerd wordt door de Stichting Zwemmen Langs Walchren op 5 augustus as. gaat door! 

In voorgaande jaren was deze zwemtocht onderdeel van een reeks van vier zwemtochten langs de Walcherse kust en werd er gezwommen voor een plaats in het klassement en mooie prijzen  Dit jaar is de opzet gewijzigd.

De tocht op 5 augustus over 4,5 km is een prestatietocht. Er zal geen tijdwaarneming plaatsvinden, geen klassement worden gevormd en geen prijzen voor de snelste zwemmers worden uitgereikt. Op deze manier zet de organisatie maximaal in op het handhaven van de momenteel geldende richtlijnen, waaronder de 1,5m afstand.

Er kunnen maximaal 250 deelnemers meezwemmen. Dus wil je meedoen? Schrijf dan vooraf in via www.zwemmenlangswalcheren.nl. Inschrijven kan vanaf heden. (geen na-inschrijving mogelijk)  De zwemmers zullen begeleid worden door een loodsjol en vier boten van de reddingsbrigade Domburg.

De start is om 19.00 uur op het strand bij de strandovergang Kaapduin te Dishoek. De finish is op het strand bij strandpaviljoen De Branding te Zoutelande.

Voor vragen mail naar mariette@zwemmenlangswalcheren.nl