Uitslag ONK/BOWR2021 incl. prestatietochten

Na twee dagen zwemmen tussen de weilanden in de buurt van Sleeuwijk en Werkendam kijken De Biesboschzwemmers als organisator van de Open Nederlands Kampioenschappen open water zwemmen en Biesbosch Open Water Race tevreden terug. Ondertussen is op de wedstrijdlocatie weinig meer te zien van het evenement dat heeft plaatsgevonden.

Met de winst van Sander Crooijmans en Serena Stel op de 5000m vrije slag senioren had men twee mooie winnaars op het hoofdnummer.

Van de volledige wedstrijd, dus inclusief de prestatietochten, staan de uitslagen online en deze zijn te vinden op https://bowr.nl/download/uitslag-onk-bowr2021-volledig/?wpdmdl=5427. Op https://bowr.nl/livetiming/ kun je pdf-bestanden vinden van de verschillende sessies en daarnaast ook het volledig lxf-bestand.

We hopen dat iedereen ondanks het iets mindere weer ten opzichte van het begin van de week heeft kunnen genieten van een open water wedstrijd in Nederland en we hopen dat in 2022 er weer een goedgevulde open water kalender is met misschien wel weer een Biesbosch Open Water Race.