Een verslagje van een moeder

Ik ben een moeder en ga nu al die wedstrijden met mijn dochter (vorig jaar dochters) mee naar het open water. De ene keer is het heerlijk weer en de andere keer is het minder, maar ja dat is het open water toch.
Er zijn nu nog 3 wedstrijddagen te gaan waaronder de laatste Hank.

Ik kan zelf terug kijken op een heel gezellig openwater seizoen en ja ook ik heb het wel eens koud gehad, maar vast niet zo koud als al die zwemmers die dan in het water liggen.

Mijn dochter is niet in de prijzen gevallen dit seizoen en dat maakt ook niet uit alleen vind ik dat er bij de heren/jeugd meer prijzen te verdelen zijn dan bij de dames!!!!!!! Ook gaat er wel eens iets mis met het klokken, maar wij zijn allemaal mensen en ook wij maken fouten niet erg maar mijn kind baalde als een stekker mogen jullie best weten!
Soms wil en kan je gewoon niet wachten totdat alle uitslagen er hangen dat duurd soms wel heel erg lang voordat die opgehangen worden en als je kind klaar is met zwemmen wil je ook naar huis vanwege het weer moet ik eerlijk bekennen.

Wat mij eigenlijk opvalt is de afstand van de ene locatie naar de andere. Zo heb je bv 4 wedstrijden in Zeeland maar er zijn er maar 2 waarvan je denkt ja ik kan overnachten in de buurt en dat zijn die van Goes en Vlissingen. Waarom denk ik dan moet je de ene dag naar Scheerwolde (ONK) en de andere dag naar Sluis. Zo ook weer Middelburg dag erna Stadskanaal, dat moet toch beter te organiseren zijn neem ik aan. (let wel ik heb er geen verstand van hoor hoe het zit met het orginaseren en ik naam mijn petje af voor ieder die dat wel doet).

Nou mijn dochter kan niet wachten totdat het weer zomer is zodat zij weer kan beginnen met het openwater en het is nu nog niet eens afgelopen kan je nagaan.

Dus mijn conclussie is echt geweldig het openwater en ik hoop allemaal weer tot het volgende jaar.
Een moeder die het heerlijk vind dat haar kind zo kan genieten van het zwemmen. 

Ingezonden: Carla Vuijst