U bent hier

Rotterdam (Overschie) - NED

Unltd Swim Overschie

Datum: 
zondag, 24 juni, 2018 - 14:00 t/m maandag, 25 juni, 2018 - 13:45

Op zondag 24 juni 2018 vind de Unltd Swim Overschie plaats. Een openwater zwemtocht in de Schie in de Rotterdamse deelgemeente Overschie over de afstanden 1km, 2km en 4km.

010 Swim Experience & UNLTD Overschie

Wij openden samen de inschrijving voor de Unltd Swim Overschie. Open op zondag 25 juni je buitenwater seizoen in de Schie! Zorg dat je erbij bent: max. 150 deelnemers. Vol is Vol!

3e Unltd Swim, Overschie

Datum: 
zondag, 25 juni, 2017 - 00:00 t/m 23:45

25 juni 2017 zal de 3e Unltd Swim Overschie gehouden worden!!!

Bewonersinitiatief Bruggenzwem Overschie top geregeld

OVERSCHIE- "Het was weer top geregeld gozert! Mooi weer ook." Een van de deelnemers aan de UnLtd Swim Overschie, oftewel de Bruggenzwem Overschie, komt druipend het water uit en schudt de organisator de hand. "Ik heb ervan genoten." En dat deden met hem nog 130 zwemmers op zondagmiddag 26 juni.  Bijna allemaal in wetsuit en een badmuts, een enkeling in badpak of zwembroek. Na het startsignaal sprongen ze in de Schie, achter de Grote Kerk. En weg waren ze. Armen in de lucht voor de borstcrawl, het hoofd een paar tellen onder water. Dan een flinke hap adem. Het was een geweldig gezicht om de grote groep zwemmers al snel uiteen te zien drijven, richting Delft. En natuurlijk waren er sportievelingen bij die hun record van vorig jaar wilden verbreken. Dus gingen ze hard van start, voor de één, twee of vier kilometer zwemmen. De zon glinsterde op het water. Het publiek langs de kant moedigde bekenden aan: "Hup Els, je kan 't."