U bent hier

Tholen (Tholense Mijl) - NED

Zwemtocht Thoolse Mijl

Datum: 
zaterdag, 31 augustus, 2024 - 15:00

Zwemtocht De Thoolse Mijl 2024: Zaterdag 31 augustus 2024 start de 8e editie van de Thoolse Mijl. U kunt kiezen uit 2 afstanden, 1850 en 3700 mtr. Dit jaar een extra mogelijkheid voor getrainde jeugdige zwemmers van 11 t/m 14 jaar. Zij kunnen zich inschrijven onder de voorwaarde dat er een buddy meezewmt en dat de ouders toestemming geven. Inschrijven kan via onderstaande link:

Tientallen Tholenaren zwemmen dit weekend over de Oosterschelde voor speeltuin

Ongeveer vijftig zwemmers zullen op zaterdag 2 september de golven van de Oosterschelde trotseren tijdens een zwemtocht van Stavenisse naar Sint-Annaland. Het evenement heeft als doel geld in te zamelen voor het opknappen van de speeltuin aan de Schoolstraat.

De Thoolse Mijl

Datum: 
zaterdag, 26 augustus, 2023 - 11:00

Het is weer zover. De Thoolse Mijl kan in 2023 gezwommen worden. een prachtige tocht in de Oosterschelde voor de beginneer en de gevorderde zwemmers. De enkele tocht gaat van de Oesterdam naar het prachtige havenstje Strijenham over een afstand van 1850 mtr. De dubbele tocht start in het haventje Strijenham , rond een boei bij de Oesterdam en finished in het haventje, een afstand van 3700 mtr. Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2023082650916-nl. zie ook www.thoolsemijl.nl

De Thoolse Mijl 2022

Zwemtochten van 1 mijl (1,8km) en 2 mijl in de prachtige Oosterschelde langs het zuiden van het eiland Tholen. Van de Oesterdam naar Strijenham of van Strijenham naar de Oesterdam en weer terug naar Strijenham .

Zwemtocht de Thoolse Mijl

Datum: 
zaterdag, 27 augustus, 2022 - 19:00

De leukste zwemtocht van Tholen! Nu ook in een XL variant 

Thoolse Mijl zwemevenement in de Oosterschelde ging succesvol van start

Zeer geslaagd zwemfestijn van de “Thoolse Mijl” in de Oosterschelde

Zaterdag 10 sept 2016 waren we getuige van het zwemevenement “De Thoolse Mijl” dat plaats vond in de Oosterschelde. Er werd gezwommen over een afstand een zeemijl (1850 meter)vanaf de Thoolse kant van de Oesterdam naar het haventje van Strijenham een Thoolse mijl verderop.

Het was voor de eerste keer dat dit plaats vond en de organisatoren hadden het bijzonder getroffen

Zwemmers eerste Thoolse Mijl zeggen ja tegen volgende editie

Willen jullie volgend jaar weer?, vraagt organisator Andy van de Velde van de Thoolse Mijl. Op het parkeerterrein onder de zeedijk bij Strijenham klinkt een luid ja!