U bent hier

Maastricht (grindgat.nl) - KNZB-klassementswedstrijd - NED

Foto`s 3e Open Water Event Maastricht

De gemaakte foto's van het 3e Open Water Event te Maastricht staan online.

Open Water Seizoen finale in Maastricht

Uit de KNZB nieuwsbrief van 16 augustus 2019

Net als vorig jaar is de laatste wedstrijd van het Open Water seizoen 2019 in Maastricht. Dit jaar met een compleet programma, zodat na afloop van alle wedstrijden ook de prijzen van de nationale klassementen kunnen worden uitgereikt.

3e Open Water Event Maastricht

Datum: 
zondag, 15 september, 2019 - 00:00 t/m 23:45

Ons evemenent zal plaatsvinden op zondag 15 september 2019 vanaf 10 uur.

We werken momenteel aan de voorbereidingen en de programmering van het Event. Het inschrijven laat nog even op zich wachten. Vanaf 1 mei 2019 wordt de inschrijving geopend. Houd deze website goed in de gaten of kijk op onze facebook pagina.

 

ADVERTENTIE.

Foto`s 2e Open Water Event Maastricht

Foto's van de 2e Open Water Event Maastricht staan online.

Prijsuitreikingen nationale schoolslag (en vrije slag) klassementen

Nieuwegein, 6 september - De TOWZ heeft bij haar meest recente vergadering in juli met de kennis van de programma’s van de laatste twee wedstrijden in Maastricht en Anna Paulowna er voor gekozen om de klassementsprijzen schoolslag bij de wedstrijden in Anna Paulowna uit te reiken.

KNZB maakt wedstrijdkalender 2018 bekend

2017-12-11 - Nieuwegein - Bij het open water congres kon de kalender nog niet definitief vastgesteld worden. De KNZB (en het congres) wilde graag dat de laatst overgebleven dubbel niet meer in de kalender zou staan. Dat is gelukt! In goed overleg is Anna Paulowna bereid gevonden om het komende jaar op een andere datum te organiseren. Het wordt tegen het einde van het seizoen op 16 september. Enkel de nieuwe wedstrijd in de Grindmeren onder Maastricht is daarna nog gepland.

2e Grindgat.nl Open Water event (2018)

Datum: 
zaterdag, 22 september, 2018 - 00:00 t/m 23:45