U bent hier

Appingedam, Damster City Swim - NED (KNZB)

Organisatie Damster City Swim klaar voor derde editie

Met nog enkele weken tot de derde editie van de Damster City Swim op zaterdag 22 juni kijkt het
bestuur reikhalzend uit naar de dag waarop er wederom gezwommen gaat worden door de
historische binnenstad van Appingedam. Arjan Smit vertelt namens het bestuur dat de gehele
organisatie inmiddels staat, zowel voor de deelnemers als het publiek heeft de organisatie het nodige
amusement weten vast te leggen.
Aantal deelnemers en gratis clinics
Inmiddels hebben zich al bijna 175 deelnemers ingeschreven. De deelnemers komen vanuit elf van

Organisatie Damster City Swim klaar voor derde editie

Met nog enkele weken tot de derde editie van de Damster City Swim op zaterdag 22 juni kijkt het bestuur reikhalzend uit naar de dag waarop er wederom gezwommen gaat worden door de historische binnenstad van Appingedam.

Univé Damster City Swim, Appingedam (2024)

Datum: 
zaterdag, 22 juni, 2024 - 00:00 t/m 23:45

De volgende onderdelen staan op het programma:

  • NEXXT Recreatieve tocht
  • NIVI estafette 
  • NIVI bedrijven-swim
  • Albert Heijn Appingedam Kids-swim
  • KNZB wedstrijd 1km & 3km

Tweede editie Damster City Swim een groot succes: ruim 240 deelnemers zwemmen door Appingedam

Afgelopen zaterdag vond de succesvolle tweede editie van de Damster City Swim plaats, een zwemtocht door de grachten van Appingedam. Ongeveer 240 enthousiaste deelnemers gingen van start in diverse wedstrijdonderdelen, waaronder het nieuwe onderdeel Kids Swim en de estafette. Dit jaar had de zwemtocht ook een officiële status met tijdwaarneming.

Damster City swim - KNZB Klassieker

Datum: 
zaterdag, 17 juni, 2023 - 14:15

Vanaf 1 februari 2023 is het mogelijk om je in te schrijven voor de Damster City Swim. De inschrijving is geopend tot en met 10 juni 2023, er zwemmen maximaal 250 deelnemers door de Damstergrachten.

Tweede editie Damster City Swim op zaterdag 17 juni 2023 met kids swim en estafette

Op 17 juni 2023 zal de tweede editie plaatsvinden van de Damster City Swim, nieuw op het programma zijn kids swim, estafette en een wedstrijd over drie kilometer.

Daarnaast zal natuurlijk de recreatieve zwemtocht van 2,8 kilometer op het programma staan.

Zwemmen langs de hangende keukens in de eerste Damster City Swim: 'Dit is een nieuwe ervaring'

'Het water is heerlijk', roept een enthousiaste deelneemster van de eerste Damster City Swim: een zwemtocht van 2,8 kilometer door het Damsterdiep in Appingedam. De zwemmers worden aangemoedigd vanaf een terras en de hangende keukens.

Organisatie Damster City Swim op stoom

Appingedam – Met nog enkele weken tot de eerste editie van de Damster City Swim op zaterdag 18 juni kijkt het bestuur reikhalzend uit naar de dag waarop er gezwommen gaat worden door de historische binnenstad van Appingedam. Arjan Smit vertelt namens het bestuur dat de gehele organisatie inmiddels staat, zowel voor de deelnemers als het publiek heeft de organisatie het nodige weten vast te leggen.

Aantal deelnemers en gratis clinics

Fanatieke zwemmers kunnen in juni terecht in Appingedam: 250 deelnemers aan Damster City Swim zwemmen 2,8 kilometer in open water

250 zwemmers duiken op 18 juni in het water achter de Nicolaïkerk in Appingedam. Dan vindt de eerste editie van de Damster City Swim plaats. De deelnemers wacht 2,8 kilometer zwemmen in open water.

Inschrijving voor de eerste editie van de Damster City Swim geopend

31 januari 2022 15:45 - Appingedam – Zaterdag 18 juni zal de eerste editie van de Damster City Swim worden georganiseerd. Een open water zwemtocht van 2,8 kilometer, met start en finish achter de Nicolaïkerk van Appingedam.

Inschrijving voor de eerste editie van de Damster City Swim geopend

Zaterdag 18 juni zal de eerste editie van de Damster City Swim worden georganiseerd. Een open water zwemtocht van 2,8 kilometer, met start en finish achter de Nicolaïkerk van Appingedam.

De Stadsloop, de Schaatsmarathon, de Fivelstadtocht en het Beachvolleybaltoernooi allemaal sportevenementen in en om de stad Appingedam.

Damster City Swim 2022

Datum: 
zaterdag, 18 juni, 2022 - 12:00

HOE SCHRIJF IK MIJ IN

Vanaf 1 februari is het mogelijk om je in te schrijven voor de Damster City Swim. De inschrijving is geopend tot en met 10 juni 2022, er zwemmen maximaal 250 deelnemers door de Damstergrachten. De inschrijving is dus beperkt, schrijf je nu in voor deze uitdaging en maak kennis met de historische stad vanuit het water.