Elektronische tijdwaarneming in Heerjansdam

18/07/2010 De organisatie van de Monshouwer Race ’t waaltje in Heerjansdam pakt dit jaar groots uit.
 
Zo is er een volledig vernieuwde website en een speciale site voor je smartphone. Tijdens de wedstrijd zal op de beide websites direct de uitslag te zien zijn. Live beelden van de finish zijn te zien op de mobile site.
 
Via ons eigen Twitteraccount is de wedstrijd ook te volgen! Ruim voor de start wordt dit bekend gemaakt via de speaker en Twitter. Zodra de uitslag bekend is word deze ook verzonden d.m.v. een tweet. Volg ons via: www.twitter.com/owwheerjansdam
 
De banen worden voortaan aangegeven met een zwemlijn met daaraan boeien. Zo zwem je altijd de juiste afstand. Uiteraard zal de baan door Monshouwer Bedrijven uit Heerjansdam weer professioneel uitgemeten worden.
 
Als klap op de vuurpijl draaien we dit jaar een proef met Elektronische tijdwaarneming. Zwemmers kunnen er voor kiezen om hieraan deel te nemen. Om mee te doen aan deze proef zwem je met een polsbandje waarin een chip verwerkt zit. Met deze proef willen we de tijdwaarneming volledig automatiseren en digitaliseren. Hierdoor is eventuele verwarring uitgesloten en is de uitslag snel beschikbaar.
 
Meer weten? Kijk dan op onze site: heerjansdam.noww.nl