City Swim Harlingen

Datum: 
zaterdag, 15 augustus, 2015 - 00:00

ZV de Vikings organiseert dit jaar voor het eerst een 2 km lange Cityswim door de historische Harlinger binnenstad. Een uniek parcours door oude havens, jachthavens, grachten en singels. De zwemmers passeren 6 bruggen en moeten zelfs eenmaal 'kluunen' bij de grote sluis. Inschrijven kan tot en met 9 augustus aanstaande via www.cityswimharlingen.nl. Je kan deelnemen aan de KNZB wedstrijd (2 km dames / heren v.a. 14 jaar) of aan de prestatietocht. Alle informatie vindt u op onze website, twitter en facebook.

 

ZV de Vikings

Zeezwemtocht & Cityswim Harlingen

www.cityswimharlingen.nl

 

 

CITYSWIM HARLINGEN

15 AUGUSTUS 2015

De mooiste en meest gevarieerde cityswim wordt gehouden in Harlingen. ZV de Vikings organiseert dit jaar in plaats van de bekende zeezwemtocht dit nieuwe evenement dat volledig rondom de oude binnenstad van Harlingen plaats vindt. De circa 2 km lange tocht gaat door oude havens, jachthavens, grachten en singels. Onderweg passeer je 6 bruggen en om een echt elfstedentocht gevoel te creëren moet er zelfs halverwege "gekluund" worden langs de grote oude sluis. Een uniek parcours dat je als zwemliefhebber niet mag missen.

 

Nieuwsgierig? Kijk dan snel op www.cityswimharlingen.nl en schrijf je in voor de wedstrijd of voor de prestatietocht. Er is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. 

 

ZV de Vikings

Harlingen

www.cityswimharlingen  • www.zeezwemtocht.nl

Cityswim Harlingen

In 2015 zal er geen 2 km Zeezwemtocht worden gehouden. Samen met de Havendienst van Harlingen heeft de organisatie geen geschikte datum kunnen vinden om de zeezwemtocht te houden.

Als alternatief wordt daarom dit jaar de Cityswim Harlingen georganiseerd. Een zwemtocht in open water met een werkelijk uniek karakter. Het parcours omvat een volledig rondje Harlingen en is ca. 2 km lang. De route is als volgt:

Start Zuiderhaven

Zwaaikom / voorhaven

Noorderhaven

Kluunen langs de Grote Sluis.

Noordijs

Franekereind

Zuid Oostersingel

Davids Dokje

Finish in de Rozengracht bij de kleine sluis.