OZ & PC De Warande: Voorinschrijving voor jubileum wedstrijd Dongen-Oosterhout (6,5km)

Op zondag 28 augustus 2016 wordt de 85ste editie gezwommen van de jaarlijkse open water wedstrijd in het Wilheminakanaal. Al vóór 1927 werd er voor de eerste maal door een aantal Kanaalzwemmers een open water zwemwedstrijd georganiseerd. Dit was de basis voor de oprichting van onze vereniging in 1927. In 1931 werd er voor het eerst gezwommen van Dongen naar Oosterhout.

Vanwege deze jubileum editie heeft de organisatie deze wedstrijd van Dongen naar Oosterhout op het programma gezet. De afstand hiervan is ca. 6.500m. Hiervoor zijn echter maar een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar.

De organisatie biedt zwemmers  de gelegenheid zich vooraf in te schrijven voor dit unieke, eenmalige evenement. De kosten hiervan bedragen bij voorinschrijving € 10,-. Na sluiting voorinschrijving bedraagt het inschrijfgeld € 13,50. Hiervoor ontvangt elke deelnemer van de organisatie een unieke herinneringsmedaille en een HEAD siliconen badmuts. Daarnaast de unieke ervaring dit eens een keer mee te maken.

Of je nu meezwemt om te winnen of gewoon om de wedstrijd uit te zwemmen maakt niet uit (tijdlimiet is 2,5 uur, stroom mee). Deelname als wedstrijdzwemmer of misschien als waterpolo team voor een unieke zwemtraining? Dat kan allemaal!

Dus schrijf je uiterlijk 29 juli in als voorinschrijving door met de onderstaande link de vragen te beantwoorden:

https://nl.surveymonkey.com/r/XFNXJFM

Uiteraard moet ook t.z.t ook een definitieve inschrijving via OLOWIS gedaan worden.

Voor vragen kunt u een mail sturen naar:  info@dopharmaopenwater.nl .

Tot 28 augustus 2016 aan de waterkant van het Wilheminakanaal ter hoogte van Recreatieoord De Warande.

 

De organisatie van de jaarlijkse open water wedstrijd.