U bent hier

Oosterhout - KNZB-klassementswedstrijd - NED

89e Open Water Zwemevenement Oosterhout #afgelast

Datum: 
zondag, 29 augustus, 2021 - 00:00 t/m 23:45

In 2021 zal, mits we de Corona perikelen achter ons gelaten hebben met ons allen, het 89e Open Water Zwemevenement in Oosterhout georganiseerd worden op zondag 29-8-2021 door zwemvereniging OZ&PC De Warande.

89e Dopharma Open Water Zwemklassieker AFGELAST

Lieve open water zwemmers, trainers, coaches, ouders, supports, vrijwilligers, officials,

Waar wij als organisatie van de 89e Dopharma Open Water Zwemklassieker Oosterhout al bang voor waren is werkelijkheid geworden: de regering heeft gisteren (21 april) bekend gemaakt alle vergunningplichtige evenementen te verbieden tot 1 september a.s.. In 2020 mogen en kunnen wij als gevolg van de wereldwijde Corona-crisis ons jaarlijkse zwemevenement  dus niet organiseren in het Wilhelminakanaal in Oosterhout op zondag 30 augustus.

AFGELAST 89e Open Water Evenement Oosterhout

Datum: 
zondag, 30 augustus, 2020 - 00:00 t/m 23:45

89e Open Water Zwemevenement Oosterhout nb

Foto's 88e Dopharma OW Zwemklassieker

De foto's van de 88e Dopharma OW Zwemklassieker staan online.

UPDATE 27-8: Uitslagen 88e Dopharma Open Water Zwemklassieker online

Beste deelnemers, coaches, ouders en supporters,

De 88e editie van de Dopharma Open Water Zwemklassieker in Oosterhout zit er weer op. Wij hopen dat jullie hebben genoten van het zonnige en warme weer aan de rand van het Wilhelminakanaal.

Zoals jullie gemerkt hebben is de verwerking van de uitslagen niet verlopen zoals het hoort. Een kapotte laptop, een weigerende vervangende laptop, een corrupte database en daarna een niet meer werkend script om de uitslagen inclusief de correctie van de wavetijden correct in Splash te krijgen.....

Startlijsten Oosterhout (watertemperatuur is 21,3 22-8 19:30)

De inschrijflijsten inclusief leencaps zijn te raadplegen op: https://www.dopharmaopenwater.nl/livetiming/2019/

Eventuele afmeldingen graag via: info2019@dopharmaopenwater.nl

Inschrijving Oosterhout sluit bijna (maandag 20:00uur)

Komende zondag zal de 88e Dopharma Open Water Zwemklassieker door gaan. De weergoden lijken er ook zin in te hebben met temperaturen van boven de 25 graden en een mooi zonnetje. Schitterende omstandigheden om een stuk in open water te zwemmen.

Alle seinen staan op groen:

Tekort juryleden: wedstrijd Oosterhout op losse schroeven

Vanwege een drastisch tekort aan juryleden komt de organisatie van de 88e Dopharma open water zwemklassieker in groot gevaar. Zonder voldoende juryleden is het namelijk niet mogelijk om de wedstrijd in goede banen te leiden (en dus door te laten gaan).

Wij willen elke deelnemende vereniging vragen inspanning te doen om een jurylid te leveren. Maar ook losse aanmeldingen zijn welkom. Graag contact met de officialcoordinator van de organisatie via officials-wed@warande.com

Brabantbeker

Ook dit jaar zijn er weer diverse wedstrijden in Noord-Brabant waar je kunt genieten van en/of kennismaken met de meest pure vorm van de zwemsport. De wedstrijden staan open voor startvergunninghouders maar ook niet-wedstrijdzwemmers en zelfs niet-leden van de KNZB mogen meedoen. Zet de volgende dagen in je agenda en doe mee!

Foto's Dopharma Open Water Zwemklassieker De Warande, Oosterhout

Foto's van de Open Water Zwemklassieker De Warande te Oosterhout.

Uitslagen 87e Dopharma Open Water Zwemklassieker

De VOLLEDIGE uitslagen van de 87e Dopharma Open Water Zwemklassieker zijn te vinden op:

http://www.warande.com/livetiming/2017-2018/20180826_OWW/index.html

Laatste informatie 87e Dopharma Open Water Zwemklassieker

Alle seinen staan op groen!

De waterkwaliteit is keurig in orde en bacteriologisch ruim binnen de normen. Hoeveelheid cyanobacterien is nihil (~0 cellen/ml). De watertemperatuur zal naar verwachting zo rond de 21 graden liggen aankomende zondag. De 5000 meter zal dus zeer waarschijnlijk een "non-wetsuit" race worden. 

inschrijflijsten Dopharma OW 2018

Beste inschrijver/inschrijfster Dopharma Open Water Zwemklassieker 2018,

De inschrijflijsten zijn te vinden op:

http://www.warande.com/livetiming/2017-2018/20180826_OWW/index.html

KNZB maakt wedstrijdkalender 2018 bekend

2017-12-11 - Nieuwegein - Bij het open water congres kon de kalender nog niet definitief vastgesteld worden. De KNZB (en het congres) wilde graag dat de laatst overgebleven dubbel niet meer in de kalender zou staan. Dat is gelukt! In goed overleg is Anna Paulowna bereid gevonden om het komende jaar op een andere datum te organiseren. Het wordt tegen het einde van het seizoen op 16 september. Enkel de nieuwe wedstrijd in de Grindmeren onder Maastricht is daarna nog gepland.

Pagina's