Dopharma open water zwemklassieker: wegafsluitingen en parkeren

Dit weekend zijn er wegwerkzaamheden gepland door Rijkswaterstaat aan de A59 van knooppunt Zonzeel naar Knooppunt Hooipolder. Indien u uit de richting Rotterdam komt betekent dit dat u Breda (A16) aan moet blijven houden bij de afslag A59. Daarna volgt de A16 richting Antwerpen/Tilburg, gevolgd door A58 richting Tilburg. Vervolgens naar de A27 richting Utrecht en neemt de afslag Oosterhout Zuid. Zie verder routebeschrijving advertentie open water boek.

Vanuit de richting Den Bosch / Waalwijk neemt u de afslag naar Breda (A27). Daarna volgt u Breda (A27) en neemt de afslag Oosterhout Zuid. Zie verder routebeschrijving advertentie open water boek.
Vanuit de richting Etten-Leur, eventueel Roosendaal, neemt u de A16 richting Antwerpen/Tilburg, gevolgd door A58 richting Tilburg. Vervolgens naar de A27 richting Utrecht en neemt de afslag Oosterhout Zuid. Zie verder routebeschrijving advertentie open water boek.
Parkeren
De parkeerplaats van Recreatieoord De Warande is niet bereikbaar per auto! U kunt komende vanaf de A27 parkeren langs het Wilheminakanaal tot aan de hekken van de volledige afsluiting van het evenemententerrein. Let daarbij op mogelijke parkeerverboden! De organisatie is niet verantwoordelijke voor eventuele bekeuringen!
Ook kunt u parkeren op het parkeerterrein van voetbalclub TSC, aan de Warandelaan 6, Oosterhout. GPS coördinaten 51.631346, 4.851581. Vanaf daar is het een kleine kilometer lopen naar het wedstrijdterrein.
Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend niet voorbij één van de wegafsluitingen aan het Wilheminakanaal te rijden en/of instructies van verkeerregelaars of vrijwilligers te negeren!. Dit geldt ook voor het laden en lossen! U brengt hiermee sporters, toeschouwers en vrijwilligers in gevaar. De hekken op de weg mogen niet verwijderd worden of opzij worden gezet.