OZ & PC De Warande 85ste editie: Inschrijving sluit op maandag 22 augustus om 12:00

Op zondag 28 augustus 2016 wordt de 85ste editie gezwommen van de jaarlijkse open water wedstrijd in het Wilheminakanaal. Al vóór 1927 werd er voor de eerste maal door een aantal Kanaalzwemmers een open water zwemwedstrijd georganiseerd. Dit was de basis voor de oprichting van onze vereniging in 1927. In 1931 werd er voor het eerst gezwommen van Dongen naar Oosterhout.

Vanwege deze jubileum editie heeft de organisatie deze wedstrijd van Dongen naar Oosterhout op het programma gezet. De afstand hiervan is ca. 6.500m. Hiervoor zijn nog maar een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar.

Bij deelname aan één of meer wedstrijdonderdelen ontvangt iedere deelnemer een HEAD siliconen badmuts. Daarnaast ontvangt elke deelnemer aan de eenmalige jubileum wedstrijd Dongen-Oosterhout van de organisatie een unieke herinneringsmedaille. Daarnaast de unieke ervaring dit eens een keer mee te maken.

Of je de wedstrijd Dongen-Oosterhout nu meezwemt om te winnen of gewoon om de wedstrijd uit te zwemmen maakt niet uit (tijdlimiet is 2,5 uur indien er sprake is van aankomend scheepvaart). Deelname als wedstrijdzwemmer of misschien als waterpolo team voor een unieke zwemtraining? Dat kan allemaal!

Dus schrijf je nu nog in voor de jubileumwedstrijd Dongen-Oosterhout (6,5km) en ervaar wat de 10 “kanaalzwemmers” in 1931 hebben ervaren.

Voor deelnemers aan deze eenmalige wedstrijd is er ludiek vervoer geregeld van Oosterhout naar Dongen, mocht dit noodzakelijk zijn. LET OP: nog slechts een beperkt aantal plaatsen hiervoor beschikbaar! VOL=VOL.

De informatie over vertrektijden bus, routebeschrijvingen (auto en route meelopen) etc. worden na sluiting inschrijving gemaild aan alle deelnemende inschrijvers en zal ook worden gepubliceerd op www.noww.nl .

Voor vragen kunt u een mail sturen naar:  info2016@dopharmaopenwater.nl  .

Tot 28 augustus 2016 aan de waterkant van het Wilheminakanaal ter hoogte van Recreatieoord De Warande.

Voor prijzenschema van alle wedstrijden Dopharma Open water wedstrijd zie programma. (klik hier)

De organisatie van de jaarlijkse open water wedstrijd.