Open water wetsuit test middag in het KNZB zwembad in Zeist

Datum: 
zondag, 28 mei, 2017 - 15:00 t/m maandag, 29 mei, 2017 - 17:45

Open water wetsuit test middag - zondag 28 mei 2017 van 15:00-18:00 in het KNZB Zwembad te Zeist

Zoals u wellicht weet heeft de FINA recentelijk besloten onder een bepaalde temperatuur wetsuits te verplichten tijdens het Open Water zwemmen. De KNZB heeft zich hierbij aangesloten al zal 2017 een overgangsjaar zijn en zullen wetsuits mogen worden gebruikt maar nog niet worden verplicht.

Doordat sommige sporters met -en andere sporters zonder wetsuit zwemmen kunnen er per kilometer zeer grote verschillen ontstaan onderling. Om te voorkomen dat er sprake zal zijn van wedstrijdongelijkheid, wordt zondag 28 mei in het KNZB zwembad, op het KNVB Sportcentrum te Zeist, een Open Water wetsuit test middag georganiseerd.

Alle Open Water zwemmers, zwemsters, triatleten en zwembadsporters worden van harte uitgenodigd om kennis te nemen van de beschikbare wetsuits. Er is een grote voorraad wetsuits van verschillende merken beschikbaar om te passen of in te proefzwemmen. Ook zijn er diverse deskundigen aanwezig die kunnen worden geraadpleegd. Er is geen aankoopverplichting en deze middag wordt u geheel gratis aangeboden en mogelijk gemaakt door:         

Smartathlete

Deze Belgische leverancier komt met de hele ZONE 3 collectie:

Advance – Vision – Aspire – Vanquish en Victory D. Voor meer informatie: http://www.smartathlete.eu of Bart@smartathlete.eu

Rien Mulder Sport

Deze Nederlandse leverancier komt met de hele Sailfish collectie:

G-Range – One – Attack – Vibrant – Current Long & Medium – Current Max & Blade etc. Voor meer informatie: http://www.rienmuldersport.nl/wetsuit.html of info@RienMuldersport.nl 

Uiteraard kan er met bovengenoemde bedrijven worden gesproken over kortingen, eventuele sponsoring etc. Daarnaast kan er met de aanwezige sporters gesproken worden over andere merken zoals Jaked – Dare2Tri – Mako – Blueseventy – Orca etc.

Arena, de sponsor van de KNZB, zal helaas niet aanwezig zijn. Zij leveren de Arena Carbon Wetsuit (€ 550,00). Voor meer informatie: https://www.arenawaterinstinct.com/en_global/man-triathlon-wetsuit-carbon.html

Datum: zondag 28 mei 2017

Tijden:

  • 15.00 tot 16.30
  • 16.30 tot 18.00 *

* Uitloop mogelijk vanwege de Kring Kampioenschappen zwemmen.

Adres:

KNZB zwembad

Woudenbergseweg 56-58

3707 HX Zeist

Tel: 034-3491827

Aanmelden:

De organisatie bedankt iedereen voor zijn/haar aanmeldingen (± 50) en de manager van het KNZB zwembad, Tiezem de Ruijter, voor de snelle verwerking. Er is nog een aantal plaatsen (± 10) beschikbaar. Aanmelden t/m 27 mei 2017 18.00 uur: GS@GeorgeSports.eu.

Vermeld duidelijk:

  • het gewenste tijdstip
  • het aantal personen dat aanwezig zal zijn
  • het aantal personen dat wil passen
  • het aantal personen dat wil proefzwemmen.

De koffie staat klaar!

NB van het NOWW:

  1. Een lijst met FINA goedgekeurde wetsuits kan u >>hier onderaan<< vinden.
  2. Al wordt deze dag in Zeist gehouden én wordt er een KNZB email adres gebruikt. Dit evenement staat NIET onder auspiciën van de zwembond.
  3. Het is dus zeer de vraag of je met badkleding die bij deze demonstratie gekocht is ook mag zwemmen bij KNZB-evenementen.