Trainingskamp De Weerribben

Heb jij er ook steeds last van dat andere mensen over je heen zwemmen in open water? Of dat je na tien slagen ineens volledig in het riet zwemt? Heb je moeite om je race zo in te delen, dat je niet helemaal kapot bent, terwijl je nog aan het fiets- en looponderdeel moet beginnen?

Dan heb ik voor jou de oplossing! 
Tijdens het Open Water trainingsweekend ‘de Weerribben’ van 29 juni tot 2 juli 2018, leer ik jou allerlei tips en trucs om andere mensen te slim af te zijn, maar ook hoe je makkelijker de zwemafstand volhoudt. Daarnaast help ik jou om beter recht te zwemmen én te oriënteren op de boeien.

Tijdens dit trainingsweekend bied ik jou niet alleen zwemtrainingen aan. Je krijgt ook nog een workshop Sportvoeding tijdens de race, van een ervaren voedingscoach en vertellen ervaringsdeskundigen over hun IJsselmeer- en kanaaloversteek.

Je verblijft samen met de andere deelnemers in een luxe villa, nabij de Woldberg, waar het goed vertoeven is. Elke dag staat er een ontbijt, lunch en diner voor je klaar. Kortom, na de trainingen kun je heerlijk bijkomen en hoef jij je alleen maar te richten op de sport.

Het allerleukste aan dit trainingskamp is dat je GRATIS mag deelnemen aan de Weerribben Zwemtocht, die in hetzelfde weekend op de zaterdagavond wordt gehouden. Je mag kiezen of je de 1, 2 of 5km wilt zwemmen. Je kunt dus gelijk de dingen die je hebt geleerd toepassen!

Dit weekend is ontzettend snel vol! We kunnen slechts 20 personen kwijt! Dus, wil jij echt beter leren zwemmen in open water, dan is dit het trainingsweekend waar je absoluut bij moet zijn.

Meer informatie over het Open water Trainingsweekend:
http://sport-active.nl/openwaterweekendweerribben.html

Meer informatie over de Weerribben Zwemtocht:
http://sport-active.nl/weerribben-zwemtocht.html

Tevens een belangrijke mededeling: Het Zwemtechniek Trainingskamp van 26 t/m 29 januari 2018 is helemaal volgeboekt!