Informatie Golfbad Osse Maasrace 2018 - zaterdag 15 September De Lithse Ham

Beste inschrijvers aan de 24ste Golfbad Osse Maasrace.

Aanstaande zaterdag is het zover en nemen we een duik in de Lithse Ham. De weersvoorspellingen zijn goed, het water is nu ca 19,5 graden Celsius, wordt iedere dag een paar tiende koeler dus we verwachten ergens tussen de 18 en 19 graden Celsius. Maar het kan ook net onder de 18 uitpakken. Als je een wetsuit hebt, neem het mee!!

Voor triatleten is een wave met wetsuit in het geval dat het water warmer is dan 18 graden. Zij komen niet in aanmerking voor dagprijzen en knzb klassementen maar komen wel met hun tijd in de uitslag.

Ons programmaboekje is hier te bekijken/downloaden met veel informatie over parcours en dergelijke en natuurlijk de startlijsten. Wij raden iedereen aan het even goed door te nemen. Eventuele correcties graag asap doorgeven aan info@ossemaasrace.nl.

Graag vragen we jullie bijzondere aandacht voor drie zaken:

  • Parkeren in de bermen is niet toegestaan. Houdt er rekening mee dat je afhankelijk van drukte en tijd van aankomst zo’n 500 meter moet lopen met je spullen. Volg de aanwijzingen op van ons verkeersadviseurs svp.
  • Betalingen ontvangen we bij voorkeur via de bank. Wel graag een betalingsbewijs meenemen als je per bank betaald, hetzij geprint, hetzij op je mobiele telefoon. NB: als je per bank betaalt mag je 50 cent per deelnemer van het bedrag aftrekken. Betalen op locatie kan evt ook, contant of met pin.

kosten 5 kilometer

€ 10,00

kosten overige 1e start

€ 7,50

kosten tweede start

€ 6,00

kosten team event

€ 8,00 per team

kosten chips ETW

€ 3,00 per persoon

kosten caps

€ 1,50 per cap (caps te behouden)

Food (trucks)

€ 15,00 per persoon

Bankrekening

IBAN: NL64 INGB 0003 8383 22

 

 

  • Na de wedstrijd is er een zwem prestatietocht voor KWF, er is al meer dan 3.000 euro aan donaties verzameld, als je ook wilt bijdragen dan kun je ter plekke een donatie doen in de collectebus.

NB: voor het teamevent kun je nog aanmelden per mail, of op de dag zelf: 4 x 250 schoolslag / vrije slag mix:
250 meter schoolslag 1 x man, 1 x vrouw (volgorde vrij)
daarna 250 meter vrije slag 1 x man, 1 x vrouw (volgorde vrij).

 

Succes met de laatste voorbereidingen.

Tot zaterdag!

Organisatie Golfbad Osse Maasrace / Zwem voor KWF

Arethusa Oss