U bent hier

Nieuwe ETW Chips

1 bericht / 0 nieuw
Hidde Ottens
Nieuwe ETW Chips

Ondertussen gaat het gerucht al redelijk de ronde en daarom is het tijd om duidelijkheid te geven over wat er gaande is. Het gerucht dat er overgestapt gaat worden naar een nieuw systeem voor tijdwaarneming klopt.

We zijn aan het onderzoeken of we dit voor het seizoen 2019 al kunnen/willen doen, of dat we dit uitstellen tot 2020.

Welk systeem er op de kant staat en hoe dit werkt is niet zo heel erg belangrijk. Om hier toch iets meer over te zeggen, als we overstappen, stappen we over naar hetzelfde systeem dat gebruikt wordt door de Fina en Olympische Spelen. Wil je hier meer over weten kan je ons altijd benaderen.

Het belangrijks is de chip die de zwemmen om moet en natuurlijk de kosten hierachter. We hebben een behoorlijke lijst met zwemmen die chips via ons gekocht hebben, ook zijn er zwemmers die dat via de webshop van de KNZB hebben gedaan.

We willen je vragen als je eigen (gele) chips hebt om dit aan ons te laten weten. Wil je ons laten weten wanneer je ze ongeveer gekocht heb en welke nummers (of code) er op de chip staat.

Met deze inventarisatie kunnen we gaan kijken hoe we de overstap naar de nieuwe generatie chip kunnen doen en welke vergoeding we mogelijk kunnen gaan geven. Mail ons de informatie over je chip naar chips@sporttijden.com

Horen wij niks van je gaan we er van uit dat je geen chips heb en kunnen we je dus ook geen voorstel doen.