Open water seizoen begint einde te naderen

Uit de KNZB nieuwsbrief van 16 augustus 2019

Beste zwemsportliefhebbers,

De sportzomer nadert zijn einde. De laatste vakantieweken in de regio Zuid zitten er aan te komen. Ook het staartje van het Open Water seizoen komt er aan, met veel wedstrijden in de regio Zuid. De klassementsprijzen worden uitgereikt bij de wedstrijden in Maastricht. Alle organisaties alvast heel veel succes!

Via deze weg alle deelnemers die hebben meegedaan aan de ONK Open Water in Heerjansdam: gefeliciteerd met de prestaties! En ik wens natuurlijk de deelnemers aan de NK Marathon heel veel succes bij de IJsselmeeroversteek! Gaat u ook kijken bij de finish in Medemblik op zaterdag 17 augustus? Vanaf 13.30 uur worden de eerste deelnemers daar al verwacht.

De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen dienen zich ook aan. De ticketverkoop voor de NK Estafette is gestart, alle bepalingen voor de verschillende Nederlandse kampioenschappen tot en met december staan online en de Prestatiemedailles Zwemmen kunnen alweer worden besteld. Voor het KNZB Sportmodel is een speciale website gelanceerd, daar kunt u alle informatie terugvinden.

Ik wens u weer veel sportplezier de komende weken!

Met vriendelijke groet, 
Jeroen Dellebeke 
Programma coördinator zwemmen