Amsterdam City Swim (2024)

Datum: 
zondag, 8 september, 2024 - 09:00 t/m 19:30

Tijdens de Amsterdam City Swim springen duizenden deelnemers in het diepe voor ALS. Na afloop van het zwemmen volgt traditiegetrouw de prijsuitreiking en maken we het tussentijdse bedrag bekend door de cheque te overhandigen aan de directeur van Stichting ALS. Daarna gaat het dak eraf en heffen we het glas op alle dierbaren voor wie we de Amsterdam City Swim organiseren en begint de afterparty! Met lekker eten, muziek en veel gezelligheid.

Wavetijden
Omdat we niet met 3.000 deelnemers tegelijkertijd het water in kunnen springen, is het programma opgedeeld in verschillende startmomenten. Deze startmomenten noemen wij ‘waves’ en betekent dat we in kleinere groepen op verschillende starttijden het water in springen. In augustus ontvangen alle deelnemers hun wavenummer en de bijbehorende starttijd. Deze worden dan ook op deze pagina gepubliceerd. 

Wij raden iedere zwemmer aan om ruim van te voren op het eventterrein aanwezig te zijn (minimaal 1 uur en 15 minuten) zodat je voldoende tijd hebt voor de registratie, omkleden en bij de 2,1 km het nemen van de pendelbus.

Meer informatie @ ACS