Nachtzwemmen Ringvaart Haarlemmermeer 29 juni

Op 29 juni zal Daan Glorie de laatste etappe (Rijssenhout-Halfweg) van 21km afronden van het project "Swim the Ring". Deze etappe zal starten rond 17.00 en finish om 22.00uur. 

Er is een mogelijkheid voor openwaterzwemmers om mee te zwemmen. Een unieke ervaring: zwemmen met lampjes op zwembroek en badmuts! Een goede voorbereiding voor elke toekomstige Kanaalzwemmer. Voor meer informatie of aanmelden: info@daanglorie.nl

Op 27, 28 en 29 juni zal Daan Glorie de ringvaart Haarlemmermeer afzwemmen ten bate van de Edwin van der Sar Foundation. Dit goede doel zet zich in voor mensen herstellende van een hersenbloeding en juist voor deze patienten is zwemmen erg goed als onderdeel van het revalidatieproces. Er wordt gezwommen om meer zwemuren mogelijk te maken in revalidatiecentra. 

De finish in Halfweg op het "Sugar City" terrein zal bijzonder worden. Bij de finish zullen Edwin en zijn vrouw Annemarie aanwezig zijn. In de avond is er een (bedrijfs)borrel met presentatie door NOS verslaggever Andy Houtkamp. 

Meerdere partijen ondersteunen "Swim the Ring" en met name de gemeente Haarlemmermeer. In 2015 is het doel om een "Grand Prix" te organiseren, de 3e in Europa zou dat dan worden na Capri-Napels (Italie) 36km en Ohrid (Macedonie) 30km.

Kijk voor alle informatie op de donatiepagina: https://www.justgiving.nl/nl/pages/2098-63km-zwemmen-voor-mensen-met-hersenletsel