GRATIS 2e clinic "winnen doe je niet alleen", Eindhoven

Datum: 
vrijdag, 6 september, 2013 - 16:00 t/m 17:00

WINNEN DOE JE NIET ALLEEN

U zult denken;”winnen doe je niet alleen?”. Zowel binnen de competitiesport als binnen de recreatieve sport sta je nooit alleen. Een tennisser heeft altijd een trainer, een volleyballer een team en een trainer, een duiker een buddy. Zo is er geen een sport waarin men onder aan de streep zijn prestatie zelfstandig heeft bereikt. Sport is daarom altijd een vorm van samenwerking tussen mensen en niet van iemand “alleen”.

Binnen de sport proberen we elke dag onze techniek en vooral ook ons uithoudingsvermogen te verbeteren. We joggen, zwemmen, lopen, dit allemaal om een langere, betere prestatie weg te kunnen zetten.

Ook de wetenschap kijkt inmiddels al jaren mee. Zij onderzoeken hoe de sport kan worden ondersteund met betere materialen, lichtere materialen en nieuwe technieken.

Maar niet alleen de wetenschap onderzoekt, ook trainers en instructeurs dragen hun steentje bij. Zij vinden vaak oplossingen door ook andere sporten, methodes en materialen te onderzoeken en te implementeren in hun eigen trainingen, de zogenaamde cross-overs.

Zo zijn we in samenwerking met HEAD gekomen tot een nieuwe vorm van conditietraining in het water. Deze nieuwe methode willen we door middel van onze clinic “winnen doe je niet alleen” introduceren. Ben je geïnteresseerd en wil je leren hoe je op een verantwoorde wijze, je spieropbouw en uithoudingsvermogen kunt stimuleren samen met andere zwemmers? Dan nodigen we iedereen, die hieraan deel wil nemen uit om zich in te schrijven via het ingesloten inschrijf formulier en dit te retourneren naar:

info@workshoppower.nl

 

De eerste GRATIS clinics zijn gepland op  maandag 2 september en op  vrijdag 6 september 2013,

van 16.00 uur tot 17.00 uur  in:

Zwem & Sportcentrum Eikenburg

Aalsterweg 289

5644 RE  Eindhoven

U kunt uw bezoek aan de clinic combineren met een bezoek aan de EC Masters kampioenschappen 2013. Ook daar is de entree gratis.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0616300373.