U bent hier

sponsor

Zeezwemclinics Wassenaar

ZWEMMEN IN ZEE.

We hebben vier zeezwemclinics in Wassenaar die je los van elkaar kunt volgen. Op 11 en 18 juli, 21 augustus en 3 september kun je onder deskundige begeleiding het water in. 

Nu verkrijgbaar bij SportEmotion: Swim Secure zwemboeien

Het is weer tijd om het open water in te gaan! Zorg dat je goed zichtbaar bent met een zwemboei van Swim Secure. Even uitrusten onderweg of kramp? Ook dan komt de zwemboei goed van pas. Er zijn verschillende soorten boeien verkrijgbaar.

Wil je geen spullen onbeheerd achterlaten op de kant dan is de Tow Donut handig, hierin kun je namelijk droog kleine spullen meenemen. Denk aan sleutels, mobiele telefoon of een extra zwembril. Meer spullen meenemen? Ga dan voor een Dry bag. Er bestaan drie verschillende maten Dry bags: 20L, 28L en 35 Liter.

Zwemanalyse start met 10km community

Onze sponsor zwemanalyse lanceert iets nieuws:

We hebben weer een nieuw plannetje. We willen in 2018 een 10K community bouwen. Een groep zwemfanaten die de uitdaging aan willen gaan om te trainen voor een 10 kilometer zwemtocht in de zomer van 2018.

Wat krijg je van ons?

Nieuwe Speedo collectie bij Sportemotion

De eerste items van de nieuwe Speedo collectie zijn nu verkrijgbaar! Dezelfde backpack zien we terug maar dan in verschillende kleuren met frisse printjes. In deze collectie zit niet één, maar zitten twee nieuwe kleuren van de Speedo Endurance Kneeskin en Jammer met FINA logo. Eén in een leuke print en één met een gekleurde pijp, gebaseerd op de Speedo LZR Elite.

Grote deelname bij Zwemanalyse prestatietocht Maarsseveense Plassen

Donderdag 24 augustus, meer dan 100 zwemmers voor de prestatietocht bij de Maarsseveense Plassen. Hier een impressie van de avond in 46 foto's:

SportEmotion bij OWW Heerjansdam

Op zaterdag 12 augustus zullen wij met een verkoopstand aanwezig zijn bij OWW Heerjansdam.
Wil je dat we iets voor je meenemen?

Nieuwe Speedo collectie bij Sportemotion

Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen? 

Start goed met de nieuwste trainingsbadkleding van Speedo, deel twee van de nieuwste collectie is binnen! Kom snel langs of shop online op onze site en profiteer van 12% korting*. Niet persé opzoek naar iets nieuws? De uitverkoop is ook weer aangevuld!

SportEmotion Meet & Greet met Inge Dekker! (en de eerste nieuwe Speedo items zijn er!)

Datum: 
zaterdag, 8 juli, 2017 - 11:00 t/m 14:00

Aanstaande zaterdag 8 juli heb jij de kans om de enige echte Inge Dekker te ontmoeten, en wel in onze winkel! Inge zal deze dag twee keer een presentatie geven over hoe je vooral niet de top bereikt. Nuttige informatie dus over wat wel en niet goed is ter voorbereiding op jouw race(s). De presentaties zijn om 11:00 en 12:30, vul het contactformulier hieronder in en geef aan om welk tijdstip jij de presentie wil volgen.

Zwemmen in Griekenland

Swimmingreece

Van juni t/m september organiseren zij 7 daagse tochten in Griekenland.

In de Cyclades - Milos, Kimolos and Polyaigo - of de Sporades - Skiathos, Skopelos and Alonissos.

Sportemotion: Speciale Sinterklaas koopzondag

Datum: 
zondag, 22 november, 2015 - 12:00 t/m 17:00

Op 22 november 2015 van 12.00 tot 17.00 uur is het koopzondag bij Sportemotion.

De gegevens van SportEmotion:

SportEmotion in een nieuw jasje!

De website van SportEmotion was al enigzins verouderd, tijd voor iets nieuws! Zoals u misschien al gezien heeft is onze website in een nieuw jasje gestoken. Naast de nieuwe lay-out is deze ook uitgebreider, denk daarbij aan functies zoals assortimentsuitbreiding, productfilmpjes en zoekfilters.

ISHOF Staff visits SaferSwimmer factory in China

While on their trip to China, the Hall of Fame staff also visited the factory that produces our SaferSwimmer product line. The factory is located about 1.5 hours outside the city of Shenzhen. There, the staff saw how the products are made from start to finish. Quality control testing and shipping are also done at the same facility. Thank you to Godwin and Sky, our SaferSwimmer partners in China, for their hospitality on this leg of the trip. To learn more about the SaferSwimmer products please visit our website at www.saferswimmer.com.

Poolmate doet speciaal aanbod

Poolmate is opnieuw sponsor van onze beide website geworden. Dat gaat gepaard met leuk nieuws voor de lezers van noww.nl. Poolmate doet een met hun nieuwe zwemhorloge de "Poolmate 2" een aanbieding.

Prijsvraag verslag open water wedstrijd

2015-07-21 - Voorburg - Na de aankondiging dat voor het schrijven van een verslag over open water zwemmen (naar aanleiding van een wedstrijd of belevenis) verbaast het de redactie dat er nog GEEN enkel verslag bij de redactie van noww.nl binnengekomen. 

We vragen ons af waarom er geen geïnteresseerden zich melden voor de waardebonnen (die door SportEmotion beschikbaar gesteld zijn) en het fraaie glaskunstwerk (met thema open water zwemmen) door glaskunstenares Irene van der Laan. 

SportEmotion bij Speedo Swim-in Leiden

Fietswrakken en winkelwagentjes eruit, zwemmers erin! Vrijdagavond 19 juni gaan de Gladiatoren van de Gracht weer los in Leiden. Speedo Swim-in Leiden heeft dit jaar een spectaculaire nieuwe arena: de 425 jaar oude Leidse Hortus botanicus. Ook SportEmotion is hierbij aanwezig met een leuke verkoopstand!

Pagina's