U bent hier

Den-Helder - Texel (Marsdiep) - NED

Zeezwemtocht Den Helder - Texel

Datum: 
zaterdag, 12 augustus, 2017 (Hele dag)

Meer informatie @ FB

Bianca de Bruijn denkt weer aan zwemmen

2017-03-10 - Heel voorzichtig komt het voorjaarszonnetje tevoorschijn. Een mooi moment om zachtjesaan te kijken naar de zomer.

De kans dat ik deze zomer competitief aanwezig ben bij een open water wedstrijd is zeer klein. Het denken aan de start staan van een open water wedstrijd levert bij mij nog geen open water kriebels op.
Wel het zonnetje wat langzaamaan wat warmer gaat aanvoelen. Dit zorgt er wel voor dat ik kriebels krijg om buiten lekker te zwemmen en te denken aan de aankomende zomer.

Deelnemer zwemtocht naar Texel overleden

Een 56-jarige man die vanochtend meedeed aan een zwemtocht van Den Helder naar Texel is overleden. De man werd tijdens de 4 kilometer lange tocht onwel.

Edese zwemt van Den Helder naar Texel voor Spieren voor Spieren

2016-06-13 - Ede - Kim Hiddink - Als enige Gelderse deelnemer zwemt Kim Hiddink uit Ede half augustus van Den Helder naar Texel om geld in te zamelen voor de stichting Spieren voor Spieren die daarmee onderzoek naar kinderspierziekten bekostigt.

4# Zwemtocht Marsdiep, Den Helder - Texel

Datum: 
zaterdag, 8 augustus, 2015 - 09:00

4 km

Een extreem zware zwemtocht van Den Helder naar Texel’

Een zwemtocht van Den Helder naar Texel voert zwemmers van Nederlandse vaste wal naar het eerste bewoonde eiland in de Noordzee. Vier kilometer zwemmen door het zoute water, meters hoge golven, een sterke stroming en de altijd aanwezige zeewind. Deze omstandigheden vragen om doorzettingsvermogen en een goede voorbereiding!
Ook dit jaar organiseert stichting Be Tough voor de vierde keer op rij deze extreem zware zwemtocht van Den Helder naar Texel!

3# Zwemtocht Marsdiep, Den Helder - Texel

Datum: 
zaterdag, 9 augustus, 2014 - 13:00 t/m 15:00

2# Zwemtocht Marsdiep, Den Helder - Texel

Datum: 
zaterdag, 10 augustus, 2013 (Hele dag)
2# Zwemtocht Marsdiep, Den Helder - Texel 4vs