U bent hier

Vianen - NED

Verantwoording prijzenschema Noord Holland

Bericht vanuit Noord-Holland:

OWZ Merwedekanaal Vianen

Datum: 
zaterdag, 13 juli, 2019 - 10:30

Hierbij het programma

OWZ Merwedekanaal Vianen uitslagen 2018

Bijgaande de uitslagen van een zonovergoten en geslaagde editie van deze open water wedstrijd met een record aantal deelnemers.

OWZM Vianen Foto's

Foto's van deze wedstrijd kunt u HIER vinden.

Reddingsbrigade Nederland

Er verdrinken in Nederland jaarlijks nog altijd zo’n 80 tot 100 mensen. Dat zijn er, gelukkig, veel minder dan vroeger. Bijna alle kinderen gaan tegenwoordig op zwemles. En waar ouders daar even het geld niet voor kunnen missen, zijn er mogelijkheden om daar steun in te kunnen krijgen.

Langebaanzwemmen in Merwedekanaal van start

VIANEN • Over een paar weken heeft niet de scheepvaart het alleenrecht op het Merwedekanaal, maar de openwater zwemmers. Voor de negende keer staan op zaterdag 7 juli, met de kop van Sluiseiland als centraal punt, langebaanwedstrijden op het programma. De Stichting Openwaterzwemmen Merwedekanaal (OWZM) rekent op meer dan 350 zwemmers.

OWZ Merwedekanaal

Datum: 
zaterdag, 7 juli, 2018 (Hele dag)

Ook dit jaar organiseert OWZ Merwedekanaal voor de 9e keer een openwaterwedstrijd in het Merwedekanaal bij Vianen.
​Er kan weer voor diverse afstanden worden ingeschreven. Ook voor de recreatieve zwemmers zijn er diverse mogelijkheden.

KNZB maakt wedstrijdkalender 2018 bekend

2017-12-11 - Nieuwegein - Bij het open water congres kon de kalender nog niet definitief vastgesteld worden. De KNZB (en het congres) wilde graag dat de laatst overgebleven dubbel niet meer in de kalender zou staan. Dat is gelukt! In goed overleg is Anna Paulowna bereid gevonden om het komende jaar op een andere datum te organiseren. Het wordt tegen het einde van het seizoen op 16 september. Enkel de nieuwe wedstrijd in de Grindmeren onder Maastricht is daarna nog gepland.

Genieten in het Merwedekanaal

Gevonden op facebook: In het AD 26-6-2017:

UItslag OWZ Merwedekanaal 2017 Vianen

Ondanks dat de weergoden ons niet goed gezind waren, kunnen we terug kijken op een geslaagd evenement.Hierbij de uitslagen van het OWZ Merwedekanaal Vianen.

Startlijst OWZ Merwedekanaal 2017 Vianen

A.s. zaterdag 24 juni vindt voor de 8e keer het OWZ Merwedekanaal te Vianen plaats met een record aantal deelnemers. Naast onze openwaterwedstrijd zijn er nog diverse side events deze dag. Kijk voor meer informatie op http://www.merwedekanaal-events.nl/site/ 

In de bijlage de startlijst van OWZ Merwedekanaal.

We tellen af naar 24 juni 2017

Wat gaat de tijd toch snel, zaterdag 24.06.2017 as. organiseren wij van Stichting OWZ Merwedekanaal alweer voor de 8ste keer het openwaterzwemevenement in Vianen.

Ik weet nog als de dag van gisteren, dat de Gemeente Vianen in 2009 een oproep deed aan veel organisaties en verenigingen of dat die openstonden om iets te organiseren in het kader van Vianen 750 jaar.

Open water zwemevenement Vianen (2017)

Datum: 
zaterdag, 24 juni, 2017 (Hele dag)

Het jaarlijkse zwemevenement in Vianen wordt volgend jaar gepland op 24 juni.

OLOWIS

LET OP! Voor OLOWIS is een aparte login nodig, omdat die site onafhankelijk van NOWW werkt.

De IE beveiliging verhindert het inloggen op een iFrame. Bij andere browsers werkt het wel.
Voor IE >>>hier<<< op klikken. Daarna moet het wel lukken.

7de OWZM groot succes!

Op zaterdag 25 juni 2016 vond onder auspiciën van de KNZB voor de 7e keer het Open Water Zwemevenement Merwedekanaal plaats (OWZM).

Met een spatje regen in de middag maar verder een heerlijke dag met een prettige temperatuur was de 7e OWZM een groot succes. Het water was met 19,5 van een prima temperatuur, warmer zelfs dan vorig jaar toen het OWZM nog na de zomervakantie plaatsvond. Met 228 starts lag de deelname nog iets hoger dan in 2015 (215 starts), en dat terwijl het binnenseizoen nog niet formeel was afgesloten (er waren o.a. nog wedstrijden in Amsterdam). In de middag zorgen de bier- en wijnproeverijen en de stoepkrijtwedstrijd voor een levendige sfeer. De Reddingsbrigaden en duikers waren de hele dag attent, maar hoefden nooit in actie te komen.

Pagina's