U bent hier

Vianen, Albatros - NED (KNZB)

KNZB maakt wedstrijdkalender 2018 bekend

2017-12-11 - Nieuwegein - Bij het open water congres kon de kalender nog niet definitief vastgesteld worden. De KNZB (en het congres) wilde graag dat de laatst overgebleven dubbel niet meer in de kalender zou staan. Dat is gelukt! In goed overleg is Anna Paulowna bereid gevonden om het komende jaar op een andere datum te organiseren. Het wordt tegen het einde van het seizoen op 16 september. Enkel de nieuwe wedstrijd in de Grindmeren onder Maastricht is daarna nog gepland.

Genieten in het Merwedekanaal

Gevonden op facebook: In het AD 26-6-2017:

UItslag OWZ Merwedekanaal 2017 Vianen

Ondanks dat de weergoden ons niet goed gezind waren, kunnen we terug kijken op een geslaagd evenement.Hierbij de uitslagen van het OWZ Merwedekanaal Vianen.

Startlijst OWZ Merwedekanaal 2017 Vianen

A.s. zaterdag 24 juni vindt voor de 8e keer het OWZ Merwedekanaal te Vianen plaats met een record aantal deelnemers. Naast onze openwaterwedstrijd zijn er nog diverse side events deze dag. Kijk voor meer informatie op http://www.merwedekanaal-events.nl/site/ 

In de bijlage de startlijst van OWZ Merwedekanaal.

We tellen af naar 24 juni 2017

Wat gaat de tijd toch snel, zaterdag 24.06.2017 as. organiseren wij van Stichting OWZ Merwedekanaal alweer voor de 8ste keer het openwaterzwemevenement in Vianen.

Ik weet nog als de dag van gisteren, dat de Gemeente Vianen in 2009 een oproep deed aan veel organisaties en verenigingen of dat die openstonden om iets te organiseren in het kader van Vianen 750 jaar.

Open water zwemevenement Vianen (2017)

Datum: 
zaterdag, 24 juni, 2017 - 00:00

Het jaarlijkse zwemevenement in Vianen wordt volgend jaar gepland op 24 juni.

OLOWIS

LET OP! Voor OLOWIS is een aparte login nodig, omdat die site onafhankelijk van NOWW werkt.

De IE beveiliging verhindert het inloggen op een iFrame. Bij andere browsers werkt het wel.
Voor IE >>>hier<<< op klikken. Daarna moet het wel lukken.

7de OWZM groot succes!

Op zaterdag 25 juni 2016 vond onder auspiciën van de KNZB voor de 7e keer het Open Water Zwemevenement Merwedekanaal plaats (OWZM).

Met een spatje regen in de middag maar verder een heerlijke dag met een prettige temperatuur was de 7e OWZM een groot succes. Het water was met 19,5 van een prima temperatuur, warmer zelfs dan vorig jaar toen het OWZM nog na de zomervakantie plaatsvond. Met 228 starts lag de deelname nog iets hoger dan in 2015 (215 starts), en dat terwijl het binnenseizoen nog niet formeel was afgesloten (er waren o.a. nog wedstrijden in Amsterdam). In de middag zorgen de bier- en wijnproeverijen en de stoepkrijtwedstrijd voor een levendige sfeer. De Reddingsbrigaden en duikers waren de hele dag attent, maar hoefden nooit in actie te komen.

UItslag OWZ Merwedekanaal 2016 Vianen

Ondanks de wisselende weersomstandigheden kunnen we toch weer spreken van een geslaagd evenement. Bijgaand de uitslagen van vandaag.
​We hopen alle zwemmers weer volgend jaar te zien bij het 8e OWZ Merwedekanaal.

 

Startlijst OWZ Merwedekanaal 25 juni 2016 Vianen

​Bijna is het weer zover het OWZ Merwedekanaal. Deze keer niet aan het eind van de zomer maar door het NK Openwater verschoven naar het begin van de zomer.  Gelukkig heeft deze verschuiving geen invloed gehad op het aantal inschrijvingen voor onze wedstrijd.
 

In de bijlage vindt u de startlijst voor het OWZ Merwedekanaal 2016 voor a.s. zaterdag (25 juni )

 

Nieuwsbrief OWZ Merwedekanaal, Vianen

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief nieuwe stijl van Stichting OWZ Merwedekanaal.

Al sinds 2010 organiseert de Stichting OWZ Merwedekanaal in Vianen een open water zwemevenement in Vianen. In die zes jaar is dit evenement uitgegroeid tot een vaste waarde in het Vianense evenementenbeleid. Het evenement neemt een vaste plaats in op de KNZB open water wedstrijdkalender.

OWZ Merwedekanaal dit jaar op 25 juni 2016

Door de organisatie van het NK in Zeeland in het weekend van 3 september 2016  hebben wij helaas een andere datum voor onze prachtige openwedstrijd moeten kiezen. Dit is geworden 25 juni 2016.

In de bijlage vinden jullie het programma voor 25 juni a.s.. Ook dit jaar weer een diversiteit aan mogelijkheden om mee te doen. Voor het eerst is er de mogelijkheid voor triatleten om mee te doen met wetsuit. Uiteraard zijn de recreanten ook van harte welkom.

Graag tot 25 juni 2016

OWZ Merwedekanaal, Vianen

Datum: 
zaterdag, 25 juni, 2016 - 00:00

advertentie owb

uitslagen

Uitslag 6e editie OWZ Merwedekanaal te Vianen

Bijgaand de uitslagen van het OWZ Merwedekanaal.

Startend in de regen en afsluitend in de zon kunnen we terug kijken op een geslaagde dag.

Graag tot volgend jaar !!!

Startlijst OWZ Merwedekanaal Vianen nu online

Bijgaand de bijgewerkte startlijst voor het OWZ Merwedekanaal te Vianen op 5 september a.s..

Pagina's