We tellen af naar 24 juni 2017

Wat gaat de tijd toch snel, zaterdag 24.06.2017 as. organiseren wij van Stichting OWZ Merwedekanaal alweer voor de 8ste keer het openwaterzwemevenement in Vianen.

Ik weet nog als de dag van gisteren, dat de Gemeente Vianen in 2009 een oproep deed aan veel organisaties en verenigingen of dat die openstonden om iets te organiseren in het kader van Vianen 750 jaar.

In mijn toenmalige functie als bestuurslid bij ZV de Albatros, hebben we het idee opgepakt om een openwaterzwemevenement te organiseren. Nu een aantal jaren verder en sinds 2013 als zelfstandige Stichting zijn we alweer druk bezig met de organisatie van de 8ste editie. Een aantal jaren zijn we aan het zoeken geweest naar een kloppend zwemprogramma en we zijn van mening dat we dit hebben gevonden.

Op 24 Juni zal er qua zwemprogramma dus niet veel veranderen ten opzichte van dat in 2016, echter zal er wel een andere opzet komen voor het NK Openwaterzwemmen voor ambtenaren. We gaan hier diverse klassementen voor opzetten en komen in een latere nieuwsbrief hier op terug.
Maar zoals de trouwe bezoekers wel zullen weten, zijn er naast ons zwemevenement ieder jaar ook 1 of meerdere side events. We zijn al enige maanden het e.e.a. aan het voorbereiden met diverse partijen en zoals het er nu naar uitziet zal er veel te zien en te beleven zijn langs en in het Merwedekanaal op zaterdag 24.06.2017.

Ook hier komen we later op terug en verdere info zal er binnenkort te vinden zijn op een nieuwe website die nu in de maak is www.merwedekanaal-events.nl.

Zoals aangegeven zullen we jullie verder informeren in de diverse nieuwsbrieven.
Wilt u ook op de hoogte blijven van de side events, meld u dan aan voor die nieuwsbrief via: Info@owzmerdekanaal.nl met als onderwerp Aanmelding nieuwsbrief side events
 
Namens Stichting OWZ Merwedekanaal 
Ronald Beljaars