OZ & PC De Warande: 6,5 km Dongen-Oosterhout De bus onthult!!

Voor de jubileum wedstrijd Dongen-Oosterhout (6,5km) heeft de organisatie voor diegene die geen begeleidend vervoer naar Dongen hebben het vervoer geregeld. Bij velen is er onduidelijkheid over hoe de organisatie het vervoer heeft geregeld en wat voor bus dit dan wel is.

Hierbij de onthulling van de bus. Deze bus wordt gesponsord door http://www.busevent.nl  en https://recruitastudent.nl .

Deze ludieke oranje (engelse) dubbeldekker is voor promotionele doeleinden gebruikt voor de Olympische Spelen van Londen en RIO door het Nederlands dames hockey team. Dit tijdens de voorbereiding en kwalificatie.

Bezoek de website van onze bus sponsoren om te kijken welke bedrijven hier achter zitten!

Zoals in eerdere berichten gemeld:

Bij deelname aan deze wedstrijd ontvangt iedere deelnemer een HEAD siliconen badmuts. Daarnaast ontvangt elke deelnemer aan de eenmalige jubileum wedstrijd Dongen-Oosterhout van de organisatie een unieke herinneringsmedaille. Daarnaast de unieke ervaring dit eens een keer mee te maken.

Ook is er door HEAD swimming een uniek prijzenpakket beschikbaar gesteld voor de nummers 1,2 en 3 bij zowel de senioren als de jeugd (dames en heren). Met als hoofdprijs een HEAD Liquidfire open water fullbody suit (FINA approved)!

Dus schrijf je nu nog in voor de jubileumwedstrijd Dongen-Oosterhout (6,5km) en ervaar wat de 10 “kanaalzwemmers” in 1931 hebben ervaren. VOL=VOL

De informatie over vertrektijden bus, routebeschrijvingen (auto en route meelopen) worden na sluiting inschrijving gemaild aan alle deelnemende inschrijvers en zal ook worden gepubliceerd op www.noww.nl .

Voor vragen kunt u een mail sturen naar:  info2016@dopharmaopenwater.nl  .

Tot zondag 28 augustus 2016 aan de waterkant van het Wilheminakanaal ter hoogte van Recreatieoord De Warande.

De organisatie van de jaarlijkse open water wedstrijd.