Uit de VZF Nieuwsflash - open water - n°5

Definitieve kalender open water zwemmen/doortochten

De definitieve kalender is intussen beschikbaar, je kan hem hier terugvinden!
Interesse in een exemplaar in A3-formaat? Stuur ons een mailtje en wij bezorgen jullie in de loop van de volgende weken een exemplaar! 

Schoolslaginterland- 30 juni 2019

Op zondagmiddag 30 juni 2019 gaat in Sluis de schoolslaginterland door!  Een duel tegen onze Noorderburen is altijd een reden om het onderste uit de kan te halen! Wil je meer informatie over de interland en/of je inschrijven? Dat kan hier.
Naast de schoolslaginterland zijn er ook nog een hoop andere wedstrijden waaraan je kan meedoen. Ideaal om je seizoen extra vroeg in te zetten! Het volledige programma kan je hier terugvinden! 

SwimExperience Brian Ryckeman

Tips en tricks krijgen van een Olympiër? Bij ons kan het! Tijdens de SwimExperience geven onze Olympiërs hun expertise door aan jong en oud! Op 25 mei is er voor het eerst een SwimExperience specifiek gericht op het open water. Brian Ryckeman zal zijn ervaring op gebied van keerpunten, zwemmen in groep... e.d. graag met jullie delen.  Meer informatie over de SwimExperience (uurschema/kostprijs...) kan je hier terugvinden.Wil je je inschrijven? Dan kan dat via deze link.

Trainers die interesse hebben in de SwimExperience zijn ook meer dan welkom. Ze kunnen de clinic gratis bijwonen als toeschouwer. Deze sessie telt ook mee voor 2u permanente vorming. Interesse? Gelieve tegen ten laatste 20/05 een mailtje te sturen naar inge.leeten@zwemfed.be