Figuranten gezocht

Goedemorgen,

Bij Tuvalu Media zijn wij op het moment druk bezig met het produceren van het tweede seizoen van het programma Experimensen. Een humoristische wetenschapsquiz voor de Avrotros, NPO3. In Experimensen neemt presentator en cabaretier Stefano Keizers de wetenschap onder de loep door het uitvoeren van proefjes en testjes gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Uit onderzoek blijkt dat op het moment dat je lang in het water hebt gelegen, en geribbelde handen en voeten hebt, je beter grip hebt op een glad oppervlak. Stefano wilt dit graag komende vrijdag in Friesland gaan testen. Het beklimmen van het gladde oppervlak gaat plaatsvinden in Sexbierum, maar het weken in het water gaan we filmen in Franeker. Hier willen we zo veel mogelijk de aankomst van Maarten van der Weijden nabootsen. Daarom zijn we nog op zoek naar mensen die samen met Stefano het water in willen. Aangezien ik zag dat er bij jullie vereniging ook aan openwaterzwemmen wordt gedaan dacht ik dat er bij jullie misschien mensen voor te vinden zijn!

Er is een vergoeding beschikbaar, en daarnaast wordt het een hele leuke opname die begin volgend jaar op primetime op NPO 3 te zien zal zijn. De opnames vinden tussen 14:00 en 17:00 plaats in Franeker. Mochten er dus mensen zijn die deel willen nemen, hoor ik het graag!

Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 06 475 85 099.

Met vriendelijke groet,

Lars van Koeverden

Redacteur Tuvalu Media