Verschuiving datum Hoorn

Beste mensen,

TER REDE VAN HOORN VERPLAATST

Door het wegvallen van de E.K. ontstaat voor ‘Ter Rede van Hoorn’ een probleem met de datering op de wedstrijdkalender (10 en 11 augustus).

De LEN heeft 3 augustus voor de LEN –cup in Hoorn gereserveerd; deze wedstrijd kan niet op 10 augustus worden gehouden: dan is de LEN –cup in Spanje.

Het gevolg is dat Hoorn beide internationale onderdelen mist, en daardoor ook de continuïteit (en de gemeentelijke subsidie).

De KNZB en de Stichting ‘Ter Rede van Hoorn’ hebben daarom besloten het evenement in Hoorn te verplaatsen naar het weekeinde van 3 en 4 augustus.

Omdat op 4 augustus de nieuwe wedstrijd op de Bosbaan is gepland, organiseert ‘Ter Rede van Hoorn’ haar wedstrijd op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus.

Op deze manier kan een gezins-combi-zwemweekeinde in Noord-Holland ontstaan, met kampeermogelijkheden op de wedstrijdlocatie in Hoorn!

Ook voor de Compri-zwemmarathon is dit goed nieuws: een dubbeling met ‘Ter Rede van Hoorn’ op 10 augustus vervalt.

De advertentie van Hoorn zal binnenkort geplaatst worden op de websites noww.nl en terredevanhoorn.nl: houd 2 en 3 augustus dus alvast vrij!

De Noord-Hollandse organisaties rekenen erop ook bij hun wedstrijden heel open-waterzwemmend Nederland te kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Hans Beenker,

voorzitter Stichting ‘Ter Rede van Hoorn’ (en samenwerkingsverband open-waterzwemmen in Noord-Holland)